Partners

Sprekershuys

Sprekershuys 

Organiseer jij wel eens een bijeenkomst of evenement? Dan wil je natuurlijk een goede spreker op het podium zetten. Het Sprekershuys is een innovatief sprekersplatform waar je vaksprekers uit alle branches vindt. Het Sprekershuys verbindt sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten aan evenementen en workshops. Dit zijn mensen met jarenlange ervaring, maar ook jonge aanstormende talenten uit de sport-, entertainment- en zakenwereld. Het Sprekershuys streeft naar absolute perfectie bij het verzorgen van de boekingen en tijdens het (mede) organiseren van evenementen en zorgen ervoor dat de juiste sprekers bij de juiste evenementen terechtkomen.’

Na uitgebreid marktonderzoek te hebben gedaan, bleek dat de sprekersmarkt toe was aan een innovatief sprekersbureau. ‘In ons onderzoek kwamen we voorbeelden tegen van sprekers die maar de helft overhielden van het boekingsbedrag’, vertelt Maartje, ‘dat doen wij anders: we zijn volledig transparant en maken voor alle partijen zichtbaar wat we doen.’ De medewerkers van het Sprekershuys zijn, jong, enorm energiek, enthousiast, benaderen zowel sprekers als opdrachtgevers pro-actief en zijn aanwezig bij evenementen om het Sprekershuys een gezicht te geven en de kwaliteit te waarborgen. Het Sprekershuys richt zich op persoonlijk contact in combinatie met een sterke online marketing. Meedenken met zowel sprekers als opdrachtgevers, dat is de kracht van het Sprekershuys!


Alle leden van de VPRA profiteren exclusief van 15% korting op de facturen van deze organisaties. Meld bij het boeken dat je lid bent van de VPRA. Profiteer! 

Telefoon: 030 304 00 25 
E-mail: maartje@sprekershuys.nl

Groenekanseweg 246-O      
3737 AL
Groenekan (De Bilt) 

« Bekijk alle partners