Partners

PR Academy

De PR Academy biedt korte, intensieve trainingen aan. Speciaal voor leergierige, enthousiaste mensen die hun PR vaardigheden verder willen vergroten. Professionals uit het vak leren je om zelf alle kansen van PR te benutten.

De PR Academy biedt trainingen en cursussen om (directie)secretaresses, (startende) communicatieprofessionals en marketingprofessionals een boost in hun carrière te geven.

Van inspiratie ga je groeien
Als ik later groot ben… die tijd is nu gekomen. Verrijk je professionele leven met een inspiratie-boost van de PR Academy. Ontwikkel jezelf en groei nog steviger in je huidige positie.

We halen de praktijk in huis
Ga mee op expeditie dwars door de praktijksituaties van collega’s. Jouw trainers staan dagelijks voor de opdracht om communicatie en PR succesvol in te zetten. Kom in huis en profiteer hiervan mee.

Kort maar intensief
Als je tijd maakt voor een mind refreshment van de PR Academy, zorgen wij voor de X factor. Korte, prettige trainingen die je onmiddellijk meeslepen naar dat wat je echt nodig heeft.

Partnerprogramma
Hebben uw klanten de trainingen nodig die de PR Academy aanbiedt? Speciaal daarvoor bieden we al onze trainingen ook white-label aan. Wilt u meedoen in het partnerprogramma? Maak een vrijblijvende afspraak!

 

PR Academy

Bezoekadres

Copernicuslaan 35

6716 BM EDE

 
Postadres

Postbus 571

6710 BN EDE

0318 – 437 552

info@pracademy.nl

 

« Bekijk alle partners