Partners

LexisNexis

LexisNexis, onderdeel van Reed Elsevier, is een vooraanstaande leverancier van kennis en informatie gebaseerde oplossingen voor professionals in verschillende sectoren en op verschillende afdelingen. Professionals in marketing en communicatie, compliance, inkoop en onderzoek maken daarom dagelijks gebruik van LexisNexis.

LexisNexis geeft toegang tot een database met meer dan 36.000 nationale en internationale bronnen. Doordat het archief tot 35 jaar teruggaat krijgt u uitgebreid inzicht in het onderwerp naar keuze. Hierdoor is het mogelijk  nieuws, bedrijfs- en markt informatie gemakkelijk te analyseren en kunt u inzicht krijgen in sentimenten en trends op voor u belangrijke onderwerpen. Met onze tools kunt u het on- en offline mediabereik van uw campagne bepalen en maakt u eenvoudig grafische analyses.

De bronnencollectie bevat onder andere meer dan 75 publicaties uit Nederland. Hieronder vallen alle grote landelijke en regionale kranten en opiniebladen. Voorbeelden van internationale bronnen zijn The Guardian, Les Echos, New York Times, El Pais, Expansion, La Stampa, en Wirtschafts­blatt. Daarnaast zijn duizenden websites, blogs en forums doorzoekbaar in onze database.

LexisNexis biedt aan alle VPRA-leden een korting van 15% op al haar diensten en producten. Kijk voor meer informatie over de diverse oplossingen op het gebied van Research, Media Monitoring en Risk and Compliance op www.lexisnexis.nl.

 

 

« Bekijk alle partners