Partners

ANP Agenda

Met ANP Agenda kunt u in de toekomst kijken en tijdig gericht actie ondernemen. Zapaday biedt nieuwskalenders, sectorkalenders en uw communicatiekalender op maat. Journalisten, woordvoerders, PR/PA bureaus, Communicatie en Marketing professionals van meer dan 300 nieuwsbedrijven en multinationals maken gebruik van Zapaday om hun interne ‘agenda’ af te stemmen op externe agenda’s.
Met honderden kalenders in onze ‘Calendar Store’ zijn we de meest volledige bron van informatie over de toekomst ter wereld.

Nooit meer toekomstige kansen en bedreigingen binnen uw sector missen?
U bent altijd op de hoogte met onze Sectorkalenders (http://www.sectorkalenders.nl), voor bijvoorbeeld Retail, Food, Telecom, Banken, Verzekeraars, Zorg, Gemeenten, Energiebedrijven en MarCom. In onze sectorkalenders vindt u alle toekomstige benoemingen, productlanceringen, wetgeving, bijeenkomsten, jaarcijfers en nieuwsgebeurtenissen voor uw sector.

Wilt u alle belangrijke interne en externe gebeurtenissen en communicatiemomenten op één plek bijhouden en delen met collega’s?
Dat kan met de Zapaday Communicatiekalender (http://www.zapaday.com/enterprise) . Als PR/PA bureau kunt u die ook aanbieden aan uw klanten. Al meerdere bureaus gingen u voor.

VPRA leden krijgen het eerste jaar 15% korting op de Zapaday Communicatiekalender en op alle Sectorkalenders.

ANP Agenda heeft 16 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam.

Meer weten over ANP Agenda: 
http://www.anp.nl/producten/anp-agenda/
Call: +31 20 716 56 55

« Bekijk alle partners