Partners

HowardsHome

HowardsHome biedt innovatieve Content Curation oplossingen om de juiste online informatie te vinden, te organiseren en te delen. Hiermee worden medewerkers beter geïnformeerd en klanten aangetrokken, wat zorgt voor een beter bedrijfsresultaat. In de ruim 14 jaar die wij actief zijn in de Nederlandse markt hebben wij een uitgebreid klantenportfolio opgebouwd van meer dan 300 organisaties in diverse sectoren.

HowardsHome heeft een drietal oplossingen voor haar klanten:

1.      HowardsNieuws: oplossingen voor organisaties die een nieuwsvoorziening willen inrichten voor medewerkers en/of klanten. 

meer info: www.howardshome.com

2.      Finchline: Nieuws én Social Media Monitoring voor marketing- en communicatieprofessionals die online nieuws en social conversaties over een product, dienst of onderwerp willen monitoren en rapporteren.

meer info:  www.finchline.nl

3.      Magpipe: Magpipe Content Marketing & Curation voor organisaties die hun zichtbaarheid, reputatie en commerciële slagvaardigheid willen vergroten.

meer info: www.magpipe.com

VPRA-leden krijgen 15% korting op een de maandelijkse licentiekosten van Magpipe. Daarnaast profiteren onze leden van een maand gratis Finchline bij het afsluiten van een jaarabonnement.

« Bekijk alle partners