Partners

Dokter Klik

Dokter Klik is een Amsterdams bureau dat haar klanten helpt bij de online marketingcommunicatie. Dokter Klik helpt bijvoorbeeld om vindbaar te zijn in Google (zoekmachine optimalisatie) en online campagnes op te zetten o.a. via Google, Affiliate Marketing, Display Advertising, Marktplaats en Sociale Netwerken.

Dokter Klik werkt voor B2C en B2B klanten in uiteenlopende branches zoals Toerisme, Kleding, Kampeerartikelen, Planten, Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen, Automotive, Software.

VPRA-leden krijgen 10% korting op onderstaande diensten:

  • inrichting en onderhoud van PPC (Adwords, Marktplaats, BING) campagnes
  • maandelijks onderhoud van PPC campagnes
  • inrichting en onderhoud van Display Advertising
  • inrichting en onderhoud van Affiliate Marketing
  • zoekmachine optimalisatie
  • conversie optimalisatie
  • inrichting van Google Analytics
  • inrichting van sociale media  campagnes

Er wordt geen korting gegeven op mediakosten en linkbuilden.

 Onze dienstverlening richt zich op:

Online marketing strategie
Adviseren en uitwerken van een korte en lange termijn online marketing strategie.

Zoekmachine Optimalisatie en Linkbuilden
Het realiseren van goede rankings in zoekmachines op de gewenste zoektermen voornamelijk op pagina 1 in Google.

Google Adwords
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Google Adwords campagnes.

Google Shopping
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Google Shopping campagnes (loopt via Google Adwords). Hier valt ook onder het opstarten en inrichten van productfeeds.

Youtube marketing
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Youtube video campagnes (loopt via Google Adwords).

Display Advertising
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Display Advertising campagnes. Banner campagnes op basis van zogeheten Real Time Bidding.

Remarketing/Retargeting
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Remarketing campagnes. Het instellen van doelgroepen en combinaties van doelgroepen in Google Adwords.

Affiliate Marketing
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Affiliate Marketing campagnes. Daarbij het voeren van contractonderhandelingen met affiliate bureaus en het onderhouden van contacten met affiliates/publishers.

Social Media Marketing
Het inrichten, onderhouden, uitbreiden en verbeteren van rendement van Social Media campagnes o.a. op Facebook, Youtube en Pinterest.

Overige pay per click programma’s en vergelijkingssites
Het inrichten, onderhouden, optimaliseren van pay per click campagnes op bijvoorbeeld BING, Marktplaats.nl, Kelkoo, Beslist.nl.

Content creatie
Het opstellen van content zoals artikelen, bedrijfsvideo’s en banners voor eigen website.

Vertalen
Het vertalen van webteksten en/of advertentieteksten voor campagnes in het buitenland. Het vertalen wordt gedaan door native speakers via een beëdigde vertaalburo.

Webanalytics
Het opstarten, inrichten van Google Analytics. Het instellen van dashboards, filters, segmenten, kanaalgroepen, inhoudsgroepen, conversie attributie modellen en klant attributie modellen.

Conversie optimalisatie
Advies voor het verbeteren van website elementen voor het verhogen van conversies en het verbeteren van ROI.

Workshops
We geven maatwerk workshops op locatie over onze diensten. Bijvoorbeeld Google Adwords, Twitter, Linkbuilden, Web Analytics. De workshops zijn inclusief materiaal zoals een cursus map.

Correlatie onderzoek
Het onderzoeken van verbanden tussen variabelen bijvoorbeeld bezoeken/conversies en het weer (temperatuur, regen, zonneschijn). Wat voor invloed heeft het weer op websitebezoek of op conversies?

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over één of meerdere van onze producten neem dan contact op met Michel of Bastiaan. We komen graag langs om meer toelichting te geven.

020 7162 494

michel@dokterklik.nl
bastiaan@dokterklik.nl
www.dokterklik.nl

Dokter Klik is een gecertificeerde partner van Google.

« Bekijk alle partners