Partners

SmartPR

Goede PR is mensenwerk. Voor al het andere is er Smart.pr. 

Wij geloven niet in spammen of in toevalstreffers. Wil je vandaag én morgen impact met jouw nieuws, dan heb je een goed verhaal nodig. En sterke relaties. Dit is mensenwerk. Voor al het andere is er Smart.pr. Want Smart.pr biedt je een netwerk. Bespaart je tijd en energie. Zorgt voor inzicht in effect. En dit vinden wij niet alleen: in langdurige relaties werken we prettig samen met partijen van KLM tot Red Bull en van COOPR tot de Raad van State.

Smart.pr is een slimme en simpele softwaretool voor PR- en communicatieprofessionals. Het doel? Persoonlijker, makkelijker en effectiever je persrelaties beheren en persberichten versturen. Én ervan leren door het effect ervan te meten. Hoe dat werkt?

Je beheert je mediacontacten en hebt toegang tot de beste journalistendatabase van Nederland. Je maakt je persberichten eenvoudig op, waarna je deze persoonlijk kunt verspreiden. En je meet de impact van je persbericht, tot aan de publicatiecijfers en social media. PR kan zoveel gemakkelijker. Smart.pr. Nooit meer gedoe met je persberichten.

Bekijk ook de cases op onze website www.smart.pr. Aan VPRA leden bieden wij 15% korting in het eerste abonnementsjaar.

« Bekijk alle partners