Nieuws

Nieuw (aspirant) bestuurslid: Peter Drent

Peter Drent neemt Peter Drentde functie van secretaris van de VPRA over van zijn Wisse Kommunikatie-collega Serge Beckers, die na zes jaar afzwaait. Wisse Kommunikatie is al vele jaren actief betrokken bij de VPRA.

Voordat hij begin 2009 bij het Arnhemse PR-bureau aan de slag ging, heeft Peter ervaring opgedaan bij het PR-bureau van Lucas Stassen. Na een uitstap van ruim een jaar als PR Director in de Amsterdamse reclamewereld keerde Peter begin 2016 terug bij Wisse Kommunikatie.  Op dit moment vervult Peter binnen Wisse de rol van Account Director & Tech Practice Lead. Ook is hij inmiddels partner bij het bureau. Naast zijn werkzaamheden bij Wisse, en nu ook bij de VPRA, is Peter bestuurslid bij de Communicatiekring Arnhem.

Peter gaat vol enthousiasme aan de slag voor de branchevereniging. “Als vierde in de lijn van opvolging mag ik namens Wisse Kommunikatie de eervolle taak van secretaris van de VPRA op mij nemen. Een nevenfunctie waarbij ik hopelijk een waardevolle bijdrage kan leveren aan het behartigen van de belangen van de Nederlandse PR-sector. In een tijd waarin ons vak en de ontwikkeling ervan dagelijks voer is voor interessante discussies, is dit een mooi moment om in te stappen.”

Bekijk alle items in Nieuws

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
03-03-2020

Training adviseren kun je leren: start 16 september

Als junior communicatieprofessional adviseer je klanten. Je bouwt een relatie op en jouw succes is afhankelijk van hoe goed je jouw klant […]

[ Lees meer ]