Nieuws

Future Communication stelt zich voor

Future Communication is het jongste VPRA-lid. Het bureau stelt zich kort voor aan de andere leden.

Wie wij zijn

Wij zijn een allround communicatieadviesbureau. Onze 60 consultants, die bij ons in vaste dienst zijn, zijn stuk voor stuk verschillend, hebben ieder hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we gemeen hebben is de manier waarop we naar onze rol kijken en in ons werk staan. Onbevangen en opgewekt, scherp en met durf, fris en origineel.

We hebben bijna 20 jaar ervaring, maar voor ons blijft elke opdracht en opdrachtgever uniek. We kennen de meest recente literatuur en laatste theorieën, maar wantrouwen sjablonen en standaardoplossingen. Als er niets op de plank ligt, is een van onze motto’s, moet je alles uit de kast halen. Voor ons zijn communicatieacties en adviezen als goede gesprekken: fris, openhartig en levendig!

Wat wij doen

Ons vak is communicatie en communicatie is een vak. Vaak een belangrijk vak. Onze ervaring leert hoeveel communicatie kan opleveren. Meer duidelijkheid en draagvlak. Betere onderlinge verhoudingen. Kortere routes naar beoogde resultaten. Communicatie is, kortom, cruciaal voor het waarmaken van ambities.

Wij zijn een communicatiebureau en ontwikkelen strategieën op het gebied van communicatie en reputatie en voeren ze uit. Tot de klus geklaard is! Voor zowel overheid als bedrijfsleven. Zo versterken we de geloofwaardigheid en impact van onze opdrachtgevers. En maken wij samen met hen hun ambities waar.

Wij ontwikkelen communicatiestrategieën en voeren ze uit. Dit doen wij dagelijks voor overheid en bedrijfsleven. Van omvangrijke infrastructurele projecten, interne veranderopgaven tot employer branding en het inrichten van een communicatieafdeling.

De vraagstukken waar we ons over buigen doen ertoe. Soms liggen ze gevoelig, soms telt elk woord. Zeker dan hebben onze opdrachtgevers er alle belang bij om goede gesprekken te voeren met burgers, klanten, medewerkers en andere belanghebbenden. Daar zijn wij voor.

Hoe wij werken

Onze werkwijze is er een van no-nonsens, openheid en transparantie. Wij zijn aanwezig en altijd aanspreekbaar. Worden onderdeel van iedere opdracht. Zowel in het team bij de opdrachtgever als vanuit ons kantoor in Utrecht.

Wij zijn een hecht team. Al onze consultants zijn in vaste dienst. Dat betekent dat we flink investeren in hun groei en ontwikkeling. Zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Via trainingen, opleidingen, kennissessies en een buddysysteem tussen ervaren en minder ervaren collega’s. Zo garanderen wij continue kwaliteit en professionaliteit op de werkvloer.

Werken met een vaste ploeg betekent een enorme samenbundeling van brainpower. Een enorm netwerk aan kennis en ervaring. Iedere consultant kan dit netwerk binnen no-time inschakelen. En brengt deze kennis mee naar jouw opdracht en organisatie.

Ook al zitten al onze consultants verspreid over het hele land, wij weten elkaar altijd te vinden. We weten precies waar ze in uitblinken en wanneer ze beschikbaar zijn.  Hierdoor kunnen we snel schakelen. Heb je een vraag of wil je eens brainstormen? Wij bieden je op korte termijn de beste kandidaat voor jouw vraagstuk.

Met vriendelijke groet,

Wout Dekker
Directeur

Bekijk alle items in Nieuws

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
03-03-2020

Training adviseren kun je leren: start 16 september

Als junior communicatieprofessional adviseer je klanten. Je bouwt een relatie op en jouw succes is afhankelijk van hoe goed je jouw klant […]

[ Lees meer ]