Dutch PR Awards

Nominaties Dutch PR Awards 2017 bekend

De jury van de Dutch PR Awards 2017 heeft negen cases genomineerd die kans maken op een award. Uit in totaal 22 inzendingen zijn de nominaties geselecteerd. De Dutch PR Awards zijn dé vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden voor de 5e keer uitgereikt door brancheorganisatie VPRA aan de deelnemende bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017 in de categorieën Business tot Consumer, Business to Consumer en Non-profit.

De award-uitreiking op donderdag 14 september in Theater Amsterdam start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

Business to Consumer

Business to Business

Non-profit

  • Bijl PR – SIRE: The Good Life Agency
  • MSLGROUP– Verkiezing mooiste natuurgebied van Nederland
  • Bijl PR – Hartstichting: 6-minutenzone

De video’s van de genomineerden vind je op onze website.

Jury

De vakjury bestaat uit Bart de Vries (president van IPRA, associate senior adviseur HvdM en voorzitter van de Dutch PR Awards jury), Bartho Boer (directeur Communicatie NS), Marieke Quant (hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS), Juergen Gangoly (partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group en regionale president van Europa voor ICCO) en Erik Lenaers (Belgian Market Lead voor Weber Shandwick in Brussel).

Kaartverkoop

Kaarten voor de prijsuitreiking zijn verkrijgbaar via onze website (inclusief netwerkborrel en diner) en zolang de voorraad strekt maar uiterlijk voor 5 september. De prijs per toegangskaart is voor de 1e entreekaart € 125 per persoon. Elke tweede en volgende kaart kost € 95 per persoon.

DPRA 2017 kaarten

De Dutch PR Awards 2017 worden mede mogelijk gemaakt door Media Info Groep, LexisNexis, De Perslijst, Videonieuwsbericht en Photonic. Met de Adfo-groep zijn we een unieke en intensieve samenwerking aangegaan die de nodige aandacht en mediadruk zal opleveren.

#DPRA2017

Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar event@vpra.nl.

Bekijk alle items in Dutch PR Awards

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]