Lid worden

Onze leden

Vonc Communicatie

 

Vonc Communicatie

Vonc zorgt voor communicatie die raakt. Met een open houding, kritische blik en een vleugje fantasie duiken we graag in de belevingswereld van verschillende doelgroepen. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om met de juiste boodschap effectief aan te sluiten op stakeholders, bewoners, medewerkers of anderen die ze willen bereiken.

Een projectplan met draagvlak invoeren, in gesprek gaan met mensen om hun leefomgeving te verbeteren, je organisatie koppelen aan de juiste beleving of effectief ondersteunen bij verandertrajecten. Wij helpen organisaties met het verhaal over te brengen en de doelgroep er onderdeel van te maken.

Vonc werkt met de C van:

Communicatiestrategie
Vonc begint met een gedegen plan van aanpak. Een strategie. Waar liggen kansen? Wie zijn je doelgroepen, hoe ziet hun belevingswereld eruit? Zonder al gedetailleerd de middelen en planning uit te werken. Dat komt later. Je hebt immers een totaalbeeld nodig voordat je kunt inzoomen.

Concept
Een sterk concept is onderscheidend en sluit aan bij de energie van de doelgroep. Wat de invalshoek ook is, een concept is gebaseerd op de strategie en laat zich vertalen naar middelen. Dat klinkt breed inzetbaar en het leuke is…. als je het goed doet, is dat het ook.

Content & creatie
Dan komt het creatieve ambacht van onze specialisten om de hoek. Middelen ontwikkelen. Teksten schrijven, slogans verzinnen, grafische vormgeving, visualiseren, websites ontwerpen, fotograferen, video’s maken en animeren. Tekst en beeld versterken elkaar en vormen een kloppend geheel. De strategie en het concept zorgen ervoor dat we de inhoud en het doel niet uit het oog verliezen.

Zo is het verhaal rond, met de C van compleet.

Interim: snel en flexibel
Piekmoment? Project? Crisis? Uitval? Of heb je om een andere reden specifieke communicatie-expertise nodig? Onze interimmers helpen je graag uit de brand. Deze tijdelijke collega’s zijn door hun ervaring vlot ingewerkt en voelen zich snel thuis binnen je team. Daardoor hebben ze aan een half woord genoeg en kunnen ze snel meters maken.

Contact

K.R. Poststraat 7
8441 EL Heerenveen
0513 64 00 17

Website: www.vonc.nl
Contactpersoon: Sarolta van Beek
E-mail:sarolta@vonc.nl

« Bekijk alle leden