Lid worden

Onze leden

Beta Public Relations B.V

Deskundig en doortastend
BETA Public Relations is al meer dan 30 jaar actief als technisch-industrieel pr-bureau. De ruggengraat van het bedrijf wordt gevormd door persactiviteiten (persberichten en -artikelen, persbijeenkomsten, persreizen, etc.). Hiertoe beschikt het kantoor over een omvangrijk netwerk van contacten in de journalistieke wereld en beschikt het bureau als geen ander over de journalistieke vaardigheid om producten, diensten en bedrijfsnieuws in de redactionele kolommen van vakbladen te krijgen.

Door de samenwerking met derden binnen Beta PR & Media beschikt het bureau daarnaast in-huis over alle mogelijke communicatiedisciplines. Websites, elektronische nieuwsbrieven en redactionele producties (brochures, relatiemagazines, bedrijfsbladen, e.d.) maar ook stands, vormgeving en ontwerp kunnen daardoor aan één partij worden toevertrouwd. Snelheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn daarbij kenmerkend voor de dienstverlening.

 
Specialistisch
BETA Public Relations is op een breed terrein actief. Een jong en professioneel team medewerkers werkt voor grote en kleine bedrijven, verenigingen en stichtingen. Vrijwel alle vakgebieden uit de technische industrie worden daarbij bediend:
aandrijf- en besturingstechniek,
procestechniek,
bouw,
elektrotechniek,
chemie,
informatie- en communicatietechniek,
telecommunicatie,
werktuigbouw,
beveiliging,
...
 
Uw doel - onze missie
BETA Public Relations heeft bedrijven veel te bieden. Zelf vinden we de persoonlijke aandacht een belangrijke succesfactor. Aandacht voor de klant, zijn markten en de partijen waar men wil communiceren. Beta PR denkt mee en bedenkt en ontwikkelt plannen en instrumenten om die markten zo effectief mogelijk te benaderen. Maar minstens zo graag en effectief zorgen we ook voor de uitvoering van die plannen. Want met het boeken van tastbare resultaten, helpen we bedrijven verder. En daar is het ons in alle gevallen om te doen. Bedrijven die samenwerken met BETA Public Relations kiezen dan ook voor een bewezen en succesvolle succescombinatie van effectiviteit, dynamiek en deskundigheid.

Beta Public Relations B.V.
Geestbrugkade 32
2281 CX Rijswijk (Holland)
T 070 427 52 00
F 070 427 51 61

E-mail: info@betapr.nl
Website: www.betapr.nl

Contactpersoon: Ing. M. Franke

« Bekijk alle leden