Lid worden

Onze leden

Leene Communicatie

Content die mensen raakt

Voor content die mensen raakt is Leene Communicatie hét bureau. Van strategie tot uitvoering. Online en offline. B2B én B2C. Leene Communicatie werkt vanuit de inhoud voor toonaangevende organisaties, vaak de smaakmakers in hun sector. Denk aan bedrijven zoals Nuon, KPN en de Amsterdam ArenA, ministeries en gemeenten, samenwerkingsverbanden en instituten die zich bezighouden met innovatie, kennisontwikkeling en onderzoek.

Mensen
Bij Leene Communicatie werken adviseurs, contentspecialisten en projectmanagers. We organiseren onze deskundigheid flexibel rond de vraag van opdrachtgevers: van tekstcreatie, free publicity-trajecten en mediarelaties, videoproducties of redactievoering tot geïntegreerde crossmediale contentcampagnes van A tot Z. Leene Communicatie denkt en doet mee in het gehele proces:

  • Contentstrategie: communicatieadvies en -concepten
  • Contentcreatie en realisatie: tekstschrijven, video, animaties, ontwerp, techniek
  • Contentdistributie: we zorgen ervoor dat content de doelgroep bereikt, via eigen kanalen, de pers en via sociale/online media
  • Monitoring: rapportages en analyses, resultaatmeting en onderzoek

Inhoud
Altijd is de inhoud - en diepgaande kennis daarvan - het startpunt. We zijn meer dan thuis in zorg, duurzaamheid, energie en veiligheid. Zo draagt Leene Communicatie bij aan meer zichtbaarheid, een steviger positie en een sterke reputatie. En aan het succesvol vermarkten van kennis en diensten.

« Bekijk alle leden