Lid worden

Onze leden

2 in beweging

wij zijn 2 in beweging wie bent u?

Communicatie is overal en van iedereen. Er is een wereld van meningen en sentimenten die permanent binnen handbereik is. Het vak is uitdagender dan ooit. Oude zekerheden bestaan niet meer. Bovenop je markt zitten is uitdagend omdat er om je heen zoveel gebeurt. Nieuwe verhoudingen vragen om een nieuwe toon en een persoonlijke benadering. Op zijn minst gaat het om connectie, content en contact. Het verhaal beter vertellen is niet genoeg. Communicatie wil iets toevoegen: de beleving versterken en de ervaring verdiepen. 

Relevante vraag

De vraag ‘wie bent u?’ is even eenvoudig als relevant. Stel ‘m aan jezelf, je collega’s. Leg ‘m voor aan je achterban, opdrachtgevers en beïnvloeders. Het legt drijfveren en ambities bloot, het ideale vertrekpunt voor communicatie. 2 in beweging, gestart in 2004, gelooft in succes door relevantie. We worden gezien als een inhoudelijke én creatieve communicatiepartner. En daar zijn we trots op!

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

  • "Een aanzienlijke verbetering van de imagowaarden van onze branche. Met recht en rede zeg ik: knap werk".
  • "Niet alleen de ideeën zijn goed, ook de uitwerking, projectbegeleiding en 'nazorg' zijn perfect in orde".
  • "Kwalitatief goed, efficiënt en creatief".
  • "Steeds weten ze ons te verrassen met gelikte voorstellen. En ze zitten als een bok op de haverkist qua rode draad en planning".

Onze kernwaarden: energiek en beweeglijk. Nieuwsgierig en vernieuwend: rijk aan ideeën en oplossingen. Dedicated voor de klant en de opdracht. Gedreven door kwaliteit (niet snel tevreden). Dit alles inclusief relativeringsvermogen. Onze missie laat zich raden: mensen in beweging brengen.

Contact 
Nicolette Biessels / Martin Verspeek

2 in beweging

Brigittenstraat 22

3512 KM Utrecht

info@2inbeweging.nl
www.2inbeweging.nl 

« Bekijk alle leden