Lid worden

Onze leden

OmnicomPublicRelationsGroup

OmnicomPublicRelationsGroup

Nederland

Powered by Ketchum | Porter Novelli | FleishmanHillard

Omnicom Public Relations Group Nederland is een full service communicatieadviesbureau dat zich inzet voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. We zijn een collectief van de drie mondiaal vooraanstaande public relations & public affairs bureaus: FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli. In Nederland werken we met bijna 50 getalenteerde pr- en communicatieadviseurs vanuit Amsterdam en Den Haag, met een sterk innovatieve focus en een samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur.

We richten ons op drie aandachtsgebieden:

# Creating Shared Value:

Alle kennis en activiteiten gericht op het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen voor opdrachtgevers bij overheid, non‐profit’s en bedrijven. We brengen partijen samen en bundelen krachten waar mogelijk. Sociale en commerciële winstmogelijkheden vormen het uitgangspunt. 

# Creative Strategy:

Alle kennis en activiteiten gericht op het leveren van data gedreven, op insights gebaseerde, meetbare, creatieve content en campagnes voor klanten. Oftewel: insights & analytics, social en digital, content en creatie.

# Reputatiemanagement:

Alle kennis en activiteiten gericht op het bouwen en bestendigen van reputaties met alle relevante stakeholders (Public Affairs, Crisis& Issues, Interne communicatie, CEO‐positionering, stakeholdermapping en ‐ engagement, etc.) 

Dit doen we in onze key industries Healthcare & Welness en Food & Agriculture. Ook zijn we actief in de sectoren Energy, Technology, Financial & Professional services, Lifestyle & Consumer Goods en Government.

Volg ons op LinkedIn!

Prof. W.H. Keesomlaan 4 / 1183 DJ Amstelveen / 020 – 4095930 / infoNL@omnicomprgroup.com

« Bekijk alle leden