Lid worden

Onze leden

Linden & Barbosa

Wie zijn wij

"Wij zijn Linden & Barbosa. Een creatief PR-bureau uit Amsterdam dat innovatieve ideeën verkiest boven platgebaande paden. In alles wat we doen, staan merkstrategisch denken en effectief resultaat voorop. We vinden dat iedereen op elk moment recht heeft op relevante content. We weten wat journalisten, redacteuren, bloggers en andere influentials bezighoudt. Op hun behoeften spelen we telkens weer succesvol in. Met relevante content en prikkelende verhalen. Want echt nieuws kan je maken."

Nieuws maken 
Wij staan voor gegarandeerde publiciteit en meetbare aandacht. Daar mogen klanten ons op afrekenen. We spelen in op de wensen van media en online influentials met een goed relevant verhaal en passende beelden met een actueel of prikkelend creatief haakje. Ons werk wordt door journalisten, redacteuren, bloggers en influentials gewaardeerd en serieus genomen.

Free publicity, storytelling, contentcreatie 
We zijn op de hoogte van de allerlaatste trends. Daar spelen we op in, met een PR campagne. Elk merk of bedrijf heeft immers verhalen. Die geven we een human interest-insteek door een corporate boodschap of bedrijfsgeschiedenis naar het alledaagse te trekken. Of we plaatsen de producten in een journalistiek interessant, dus actueel kader. Zo brengen we een organisatie met haar producten of diensten dichterbij de media en de consument. Daar zijn we goed in.

Creatieve PR 
"Guerrilla marketing, PR Stunt, Online PR, Marketing PR: we kijken op een vernieuwende manier naar ons vak. We blijven online en offline creatief verrassen. Vernieuwing is geen doel op zich. Een idee moet passen bij de merkwaarden van de opdrachtgever en moet strategisch effectief zijn. Want ook dat kenmerkt ons. Creativiteit kan niet zonder effectiviteit."

Guerrilla PR 
"Onze ideeën weten bij klanten vaak een glimlach teweeg te brengen. Ze spreken hen aan. Omdat ze het beeld herkennen."

Innovatief PR Bureau 

"Wij werken graag voor klanten die open staan voor innovatieve ideeën en verder kijken dan platgebaande paden. Dat soort klanten trekken we ook aan. Omdat ook zij voelen dat zij goed bij ons passen." 

Corporate PR, Marketing PR 
"We denken strategisch en adviseren vanuit het merk. Wat wij voorstellen sluit aan bij de merkwaarden van het bedrijf en moet geïntegreerd zijn in de totale communicatiestrategie. We hebben een merkpaspoort ontwikkeld wat de basis vormt voor alle communicatie. We maken dus geen nieuws om het nieuws maken, komen niet met een stunt vanwege de stunt. 

"Het geloof in een effectieve aanpak maakt ons extra kritisch naar onszelf én onze klanten. We zijn geen ja-knikkers. Ook wij hebben onze reputatie bij de media hoog te houden. Zij zien ons als betrouwbare nieuwsbron en dat willen we graag zou houden."

 

Lidmaatschappen 
Linden & Barbosa is lid van:

de Brancheorganisatie voor Public Relations/ Communicatie-Adviesbureaus VPRA

 

 
 
   
   
   

 

Contact

Linden & Barbosa
‚ÄčKeizersgracht 467
1017 DK Amsterdam

T 020 5893993
F 020 5893994

E-mail: info@lindenbarbosa.nl
Website: www.lindenbarbosa.nl

Contactpersoon: Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden

« Bekijk alle leden