Lid worden

Onze leden

Progress Communications

Elk bedrijf streeft er naar en bij Progress Communications is het ons dagelijkse werk: De boodschap van een bedrijf laten landen bij de gewenste doelgroep. Als Benelux PR-bureau werken we vanuit onze vestigingen in Amsterdamen Brussel met plezier voor én met onze klanten.

Op elke vestiging werken communicatiespecialisten samen met een schrijversteam met een journalistieke achtergrond. Want het uitstippelen en uitvoeren van een communicatiestrategie is nog altijd wat anders dan het schrijven van webteksten, brochures, whitepapers of een persbericht.

Daarnaast hebben we digitale experts in huis, voor onder meer het onderhouden van social media-kanalen en het verbeteren van websites door middel van SEO. We werken met Eventive Business Events samen voor het organiseren van zakelijk evenementen en het organiseren van guerilla-acties. Zo versterken wij elkaar en onze klanten.

Bij Progress werken we vooral voor ICT-bedrijven en fabrikanten van consumentenelektronica waaronder LaCie, Polycom, Nokia en Microsoft. Tegelijkertijd helpen we al jarenlang 'echte' Nederlandse ondernemingen met hun persrelaties, zoals de Koninklijke Nederlandse Munt. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact met zowel klanten als media, maatwerk voor het bereiken van de beste resultaten en transparantie in wat we leveren.

Ondersteuning en creativiteit, daar kan je bij Progress Communications op rekenen. We adviseren over een passende communicatie- en/of pr-strategie en brengen deze strategie ook ten uitvoer. Enthousiasme, pro-activiteit en plezier in hetgeen dat je doet, staan daarin centraal. Een greep uit de mogelijkheden:

•             PR-ondersteuning

•             Communicatie-advies

•             Social media

•             Copy writing

•             Brainstormsessies

•             Mediatraining

•             Guerrillamarketing

Contactgegevens 

Burgemeester Stramanweg 102-B
1101 AA Amsterdam
email: contact@progresscommunications.nl 

telefoonnummer: 020 363 1152

Website: www.progresscommunications.nl
Twitter: www.twitter.com/progressnl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/progress-communications
Facebook: https://www.facebook.com/progresscommunications

 

« Bekijk alle leden