Lid worden

Onze leden

Van Luyken

De luiken van geloofwaardigheid gaan naar buiten toe open

Altijd open. Dat is onze belofte. Elk communicatievraagstuk treden we open tegemoet. Voor een scherpe analyse en een overtuigende oplossing. Wij zijn Van Luyken. Communicatieadviseurs die denken en doen. We geloven in een manier van communiceren die bij deze tijd past. Die mensen serieus neemt. Ons credo: de luiken van geloofwaardigheid gaan altijd naar buiten toe open.

Altijd open betekent ook dat we 24/7 inzetbaar zijn. Als specialist in crisiscommunicatie verliezen we geen seconde om grip te krijgen op de situatie en reputatieschade tot een minimum te beperken. Zodat jouw organisatie overeind blijft in de maalstroom van gebeurtenissen. Daar zijn we goed in. Maar ook op diverse andere vlakken van communicatie bieden we je een aanpak die werkt.

Bij Van Luyken hebben we iets gemeenschappelijk: een open, onbevooroordeelde houding. Die stelt ons in staat voorbij de horizon te denken. Mogelijkheden te zien die niet eerder zijn bedacht. Oplossingen te realiseren waar onze klanten blij van worden. Dat vindingrijke en doortastende zit in ons DNA.

In 1978 begon het. Toen richtte naamgever Wim van Luyken het bureau op. Hij wist grote merken zoals Coca-Cola en McDonald’s aan zich te binden en maakte ons toonaangevend. Wim keek verder dan zijn eigen bureau. Hij spande zich ook in voor de professionalisering van het communicatievak, op vele fronten. Hij leerde de wereld toen al dat openheid een sterke troef is in public relations.

Internationaal

Wij zijn partner van PROI, een internationaal netwerk van communicatie-adviesbureaus. Met deze collegabureaus ondersteunen we opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten.

De Trainingstudio

Een aparte activiteit van ons bureau is de De Trainingstudio. Daarin bundelen wij al onze communicatietrainingen.

De trainers putten uit een rijke ervaring als communicatieadviseur. Centraal staan praktische oefeningen en concrete casussen, onder meer ingebracht door de deelnemers zelf. De Trainingstudio werkt met kleine groepen en geeft ook individuele trainingen. Elke training is maatwerk.

Een greep uit het trainingsaanbod:

mediawoordvoering
presenteren
crisiscommunicatie
personal branding
effectief schrijven
gespreksvaardigheden

Erik Visser
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Schipholpoort 40
2034 MB Haarlem

T 023 5400424
E-mail: visser@vanluyken.nl
Website: www.vanluyken.nl

« Bekijk alle leden