Lid worden

Onze leden

Gribnau Communicatie

Gribnau Communicatie is hèt PR-bureau dat helpt bij het opzetten en uitvoeren van het persbeleid van organisaties. In het arrangeren van goede gesprekken met journalisten. Van BNR, Financieele Dagblad tot de Telegraaf of NOS Journaal.  Ik kan het regelen! Mits u nieuws heeft natuurlijk...

Met een journalisten netwerk van meer dan 15 jaar oud weet Gribnau Communicatie uw boodschap naar buiten te brengen. Dit met in het achterhoofd dat u, maar ook de journalist  is geholpen bij een goed verhaal, een gedeelde verantwoordelijkheid

Gribnau Communicatie is aangesloten bij de VPRA, de Vereniging van PR- en Communicatieadviesbureaus in Nederland. David Gribnau zit sinds 2009 in het bestuur en was van 2012 t/m 2015 de voorzitter.

Gribnau Communicatie is aangesloten bij het International Public Relations Network (IPRN). IPRN is een organisatie van onafhankelijke Public Relations bureaus momenteel met 65 leden verspreid over 35 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-en Zuid-Amerika, Australië en het Verre Oosten..

Het aanbod:

Interim-opdrachten
Het opzetten van een gedegen persbeleid kost tijd. Dat doe je er niet eventjes tussendoor. Het is een strategische beslissing van de directie om tot een actief persbeleid te komen en daar dien je goed over na te denken. Vandaar dat het naar mijn mening dan ook niet anders kan dat directies de tijd nemen om de onderneming zo ver te krijgen dat het persbeleid ook intern en extern gedragen wordt. Even een stukje regelen in de krant is misschien leuk voor de korte termijn, maar zet op de lange termijn niet heel veel zoden aan de dijk. Is het dan niet verstandiger om een specialist in te huren die de tijd neemt om een gedegen persbeleid op te zetten?

PR-advies
Met ruim tien jaar werkervaring in het communicatie vak meen ik toch wel te weten hoe de pers \'werkt\'.

Gribnau Communicatie
Jacob Ruysdaellaan 1
1401 BT Bussum
T 035 533 72 26
F 084 226 17 53
M 062 041 53 29

E-mail: david@gribnau.com

Website: www.gribnau.com

Contactpersoon: David Gribnau

« Bekijk alle leden