Lid worden

Onze leden

Het PR Bureau

 A connected agency 


Introductie

Het PR Bureau is gespecialiseerd in marketing en corporate PR voor mensen, merken en organisaties. Ons bureau (30 medewerkers) is opgericht in 2005 en staat onder leiding van Marnix Geus, Jacqueline Bosselaar en Frits Hendrikx. Wij zijn vooral actief in de markten FMCG en retail, zakelijke en financiële dienstverlening, lifestyle & fashion, gezondheidszorg en (semi-)overheid. In 2008 is daarnaast PR STUNT opgericht. Dit zusterbedrijf legt zich volledig toe op het bedenken en uitvoeren van spraakmakende PR stunts en guerrilla marketingacties.

 

Diensten en klanten

Een team van gedreven adviseurs houdt zich bezig met onder meer communicatie- en merkstrategie, positioneringsvraagstukken, productintroducties, online PR, media woordvoering, influential marketing, monitoring  en crisiscommunicatie. Dit doen wij voor opdrachtgevers zoals: Hay Group, Etos, Roland Berger Strategy Consultants, Spotify, Bacardi, Zwitserleven, Maasvlakte 2 en gsus sindustries.

Bureaufilosofie

Het PR Bureau is ‘a connected agency’. Wij willen het liefst verbonden zijn met de hele wereld. Mensen, merken en media kennen en aan elkaar verbinden. Waarom? Omdat wij van nature nieuwsgierig en aandachtig zijn naar anderen. En omdat wij geloven dat het iedereen verder brengt. Daarom zijn wij continu bezig met het uitbreiden en onderhouden van ons netwerk van ondernemers, journalisten, stylisten, bloggers, experts en vele andere influencers. Samen werken wij aan maximale relevantie van de content waarmee we verbindingen tot stand brengen.

 

Bijzonderheden

  • Door ‘Great Places To Work’ uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland.
  • Genomineerd voor de FD Gazellen Award (drie  jaar lang minimaal 20% omzetgroei).
  • Het PR Bureau beschikt over een eigen platform voor influencers in lifestyle & fashion, genaamd ViaHenri.

Contactinformatie
Het PR Bureau BV
Corporate- & Marketing PR
Henri Polaklaan 13
1018 CP Amsterdam

T: +31 020 670 22 32

Twitter: @hetprbureau

E-mail: info@hetprbureau.nl

Contactpersoon: Frits Hendrikx of Camiel Overgaauw

Websites
www.hetprbureau.nl

« Bekijk alle leden