Lid worden

Onze leden

Lubbers De Jong

Lubbers De Jong

www.lubbersdejong.nl

Lubbers De Jong. Als het om de inhoud gaat.

Lubbers De Jong helpt organisaties zich in de markt te positioneren met een onderscheidende propositie en maakt zich sterk voor een boodschap met inhoud. Het pr-bureau, dat in 2017 het 30-jarige jubileum viert, is door jarenlange ervaring en opgebouwde expertise een kenner in de technologie-, internet- en innovatiebranche.

Door persoonlijke ervaringen en contacten in medialand is Lubbers De Jong altijd op de hoogte van al wat uitgevers, journalisten, analisten, redacteuren, bloggers en andere influentials bezighouden. Dit medianetwerk wordt gebruikt in het genereren van de juiste publiciteit voor de klant. De focus ligt op een constante contentproductie, public relations (product, dienst, persoon en merk), (online) reputatie beheer, arbeidsmarktcommunicatie en website traffic.  Het doel is aansprekende en relevante verhalen te produceren die doelgroeppersona’s aanzetten tot actie middels owned, earned en paid media.

Lubbers De Jong streeft naar de balans tussen ratio en intuïtie, business en creativiteit. De ervaring leert dat juist op dat raakvlak effectieve oplossingen voor business- en marketingvraagstukken te vinden zijn. Lubbers De Jong verzorgt tevens mediatrainingen, workshops op het gebied van merk en identiteit en/of nieuwe media, website ontwikkeling (actie en thema), ondersteuning van jonge technologie ondernemers, videoproducties en sponsored media.

Lubbers De Jong
Falckstraat 15
1017 VV Amsterdam

T 020 421 05 65 
E-mail  peter@lubbersdejong.nl
Website  www.lubbersdejong.nl

Contactpersoon: Peter Keijzer

« Bekijk alle leden