Lid worden

Onze leden

Witsen Communicatie

Bureauprofiel
Kenmerkend voor Witsen Communicatie zijn resultaatgerichtheid, no-nonsense, het nakomen van afspraken, plezier in het werk en betrokkenheid. Een aanpak die (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse branches al jaren bindt.

Tot de diensten behoren communicatieadvies, perscontacten, redactionele producties en publicitaire projecten. In deze sectoren is een ruime ervaring opgebouwd: financiële dienstverlening, collectieve promotieorganisaties, design, techniek/industrie, retail, makelaardij, transport, toerisme en zakelijke dienstverlening.

Doelstellingen en doelgroepen zijn altijd leidend voor het advies en de inzet van de juiste communicatiemiddelen. Hierbij worden creatieve oplossingen en nieuwe media niet geschuwd. Het gewenste effect behalen en uw resultaten verbeteren. Dat is wat telt bij Witsen Communicatie.

Steeds meer persinformatie gaat online, maar het draait altijd om de content: uw boodschap. Witsen Communicatie heeft meerjarige ervaring in het maken van de juiste vertaalslag tussen uw informatie en de pers. Van onzin maken wij ook geen nieuws, maar meestal is er een wereld te winnen door de juiste invalshoek te kiezen. Dat doen wij met visie, respect en passie voor journalistiek.
 
De nieuwste ontwikkeling is de online newsroom. In deze digitale perskamer verrijken wij het traditionele persbericht met extra informatie (waaronder video’s, PDF’s, links en direct down te loaden foto’s) en directe koppeling aan social media als Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze moderne newsroom bedient uw doelgroepen optimaal. Het klassieke persbericht wordt een rijke online bron als ‘social media release’. Witsen Communicatie richt een professionele newsroom voor u in en kan deze voorzien van media releases die scoren.

Het bureau is in 2002 opgericht als voortzetting van Public Relations International bv, een bureau dat in 1991 door Robert Witsen is opgericht.

Witsen Communicatie
Verzetlaan 180
1742 RN Schagen
T 0224 29 22 65

E-mail: service@witsencommunicatie.nl
Website: www.witsencommunicatie.nl

Contactpersoon: Robert Witsen

« Bekijk alle leden