Lid worden

Onze leden

Wisse Kommunikatie BV

Wisse Kommunikatie in Arnhem is een full service adviesbureau voor corporate communicatie en public relations. We ondersteunen sinds 1982 onze opdrachtgevers bij de professionalisering van de communicatie en het zichtbaar maken van de organisatie.

Diensten

Uw verhaal is ons uitgangspunt. Wij adviseren over de juiste invalshoeken van uw verhaal en vertalen deze in communicatiemiddelen. Ons doel: structurele zichtbaarheid van uw organisatie bij de doelgroepen die voor u relevant zijn. Het resultaat: meer naamsbekendheid en een positief imago. Wisse Kommunikatie realiseert dit door middel van een breed dienstenpakket. We richten ons op vijf pijlers:

Strategie & Communicatie
PR & Mediarelaties
Crisiscommunicatie
Communicatietraining
Middelen & Evenementen

Sectoren

Onze wortels liggen in de industriële 'tech' sectoren, en we hebben ons vooral toegelegd op business-to-business communicatie. Onze klanten, van multinationals tot MKB, waarderen onze resultaatgerichte aanpak en betrokkenheid. We hebben een sterk profiel in de volgende sectoren:

ICT
Industrie
Bouw & Installatie
Logistiek & Mobiliteit
Zorg & Medisch
(Semi)overheid
Zakelijke dienstverleners

Internationaal

Wisse Kommunikatie is partner in de Worldcom Public Relations Group, het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Samen met deze partners kan Wisse Kommunikatie internationale projecten ontwikkelen en uitvoeren. In het Worldcom-netwerk kan Wisse Kommunikatie zowel Nederland als de Benelux voor zijn rekening nemen. Samen met Worldcom-partner IvRM heeft Wisse Kommunikatie een Belgische vestiging opgezet: InstiCOM.

Wisse Kommunikatie
Kroonpark 2A
6831 GV Arnhem

Postbus 3037
6802 DA Arnhem

Tel: 026 443 1523
E-mail: info@wisse-worldcom.nl
Website:www.wisse-worldcom.nl

Contactpersonen:
Serge Beckers, serge.beckers@wisse-worldcom.nl
Theo Snijders, theo.snijders@wisse-worldcom.nl

« Bekijk alle leden