Lid worden

Onze leden

Presstige Public Relations & Marketing Communicatie

Introductie
Presstige is een overzichtelijk en veelzijdig bureau. Een gedegen ervaring, opgedaan in diverse communicatiefuncties aan de kant van het bedrijfsleven en aan bureauzijde, maakt van Presstige een prima sparringpartner met een heldere kijk op de zaken. Dit uit zich in een doeltreffende, nuchtere advisering en een doelmatige en creatieve uitwerking. De consultants zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Samen vormen ze een hecht team, waarin de verschillende vaardigheden elkaar uitstekend aanvullen en versterken. De communicatielijnen zijn kort. Daar waar Presstige samenwerkt met derden, houden wij zelf de controle over de kwaliteit van het eindresultaat.

Diensten en klanten
Het speelveld van de communicatie gaat wat Presstige betreft over de grenzen van PR, Marketing Communicatie en Reclame heen. Centraal in ons denken en doen staat datgene wat zinvol is voor de opdrachtgever. Dat is bepalend voor de uiteindelijke vorm die een boodschap krijgt. Of het nu gaat om een persprogramma, persrelaties, persberichten, product PR en promotie, image advertising, corporate- of productbrochures, de ontwikkeling van folders, brochures en huisorganen, nieuwsbrieven, dealer- en gebruikersbijeenkomsten, wervende h-a-h kranten, motivatie- of sales campagnes, het schrijven van toespraken, jaarverslagen, beurzen en tentoonstellingen, congressen en seminars, AV-producties, websites, E-zines, advertentiecampagnes of een consumentenactie, etc.

Dat doen of deden we voor bedrijven als Barnsteen (Kachels en haarden), Detremmerie (Badkamermeubilair), Duscholux (Douches, douchewanden, douchebakken), Hansa (Kranen), Keramag Nederland (Sanitair en badkamers), LogicaCMG (Managed services), PMI Nederland (Project Management Instituut Nederland), PRO3 Marketing Tools (Cad/Cam software), PROF Tech Styles (Beroepskleding), SaniWeb.nl (Sanitair Internet portal), Sensistor Technology (Lekdetectie systemen), Sphinx en VPM (IT Project management, hard- en software).

Bureaufilosofie
Onze kracht is dat we goed kunnen luisteren. En daarmee begint elk communicatietraject. Wie niet luistert, heeft tenslotte ook niets te zeggen… Door goed te luisteren en ons te verdiepen in de materie, de markt en de doelgroep(en) dringen we snel door tot de kern van de zaak. Al luisterend en vragend ‘strippen’ we vraagstukken tot de essentie. Van daaruit kunnen we, samen met u, gaan bouwen aan een doelmatige, effectieve communicatiestrategie.
Deze aanpak en vaardigheid maakt Presstige tot een goede gespreks- en sparringpartner. Ons doel daarbij is u en uw organisatie professioneel te ondersteunen door voor u op communicatief gebied het pad naar het bereiken van uw doelstellingen te effenen.

Presstige Public Relations & Marketing Communicatie
Kerkstraat 70
3751 AS Bunschoten
T 033 – 245 00 70
E-mail: info@presstige.nl
Website: www.presstige.nl
Twitter: http://twitter.com/#!/presstigeprnl

Contactpersoon: Frank Lether

« Bekijk alle leden