Lid worden

Onze leden

Kroon op het werk

Kroon op het werk (KOHW) is een krachtig en creatief marketing PR-bureau. Door haar opdrachtgevers uitgeroepen tot het prettigste bureau van het jaar 2011.

KOHW staat voor creatieve en impactvolle communicatie. Wij focussen ons op slechts één branche: Food & Drinks. Wij kennen alle eten en drinken redacteuren in Nederland. Daarnaast hebben wij nauw contact met trendwatchers, chefs, sommeliers en andere experts.

Enkele namen van onze opdrachtgevers zijn: Old Amsterdam, Hoop Bier, Stegeman Worst, CelaVita, Celestial Seasonings, La Fermiere, Grand'Italia, Zuivelhoeve, Maille mosterd, Ton's, Starbucks.

Over KOHW

KOHW excelleert in strategische en creatieve adviezen op het gebied van Marketing PR, Sales Promotion, Social Media, Guerrillamarketing, Crisiscommunicatie en Events. Het bureau beschikt over de ervaring, een uitgebreid medianetwerk en professionals met een scherpe pen en geest. Ook de uitvoering staat op een excellent niveau. Communicatieprogramma's worden snel gerealiseerd vanuit slagvaardige teams, die proactief handelen en snel schakelen. Het bedrijf kent korte lijnen, schakelt snel en is wars van bla bla.

Ons bureau is gehuisvest in een eeuwenoud VOC pakhuis aan het water: de Zaan. Wij zitten midden in het levensmiddelen hart van Nederland: de Zaanstreek.   

Ergo: wij focussen voor u slechts op één ding; rendementvolle communicatie, tegen een betaalbare prijs. 

Kroon op het werk
Lagedijk 64-b
1541 KC KOOG AAN DE ZAAN
T 020 4820 824

E-mail: info@dekroonophetwerk.nl
Website: http://www.dekroonophetwerk.nl

Contactpersoon: Robert Kroon

« Bekijk alle leden