Lid worden

Onze leden

Influx PR & Communicatie

Praktisch, proactief, persoonlijk
Influx PR & Communicatie uit Apeldoorn is al ruim dertig jaar lang partner in PR voor organisaties binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailautomatisering. Ook bedrijven uit andere sectoren helpen wij met het professionaliseren van hun PR, want veel belangrijker dan de branche, vinden wij de klik tussen de klant en ons business-to-business PR-bureau.

Persoonlijk en betrokken. Helder en transparant. Beide kanten op. Wat ons betreft de basis van een goede samenwerking. Onze praktische en flexibele aanpak en intensieve perscontacten kenmerken Influx PR & Communicatie.

PR-momenten
Vanuit verschillende redactionele invalshoeken zoeken wij continu naar mogelijkheden voor maximale exposure. Een nieuwe klant of productlancering. Een strategische overname of een partnership. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten onder de aandacht brengen. Het zijn perfecte momenten voor PR. Influx vertaalt die momenten naar interessante content met de juiste invalshoek.

De beste referentie
“Marketing is to sell, PR is to tell.” Laat anderen vertellen over uw onderneming, dienst of product. Betere referenties zijn er niet. Een enthousiast klantverhaal voor in een nieuwsbrief, vakblad of op de website pakken wij voor u op. Ook schrijven we nieuwsberichten, achtergrondverhalen, artikelen of blogs en redigeren we bestaande content.

(Online) zichtbaarheid
Ook online PR is onderdeel van onze PR-mix. Nieuwe media in de vorm van blogs en redactionele platforms van kranten en vakbladen verrijken het medialandschap. Online content is langer vindbaar en scoort vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Een perfecte manier dus om uw naamsbekendheid of thought leadership verder uit te bouwen.

Samenwerken?
Benieuwd naar uw kansen op het gebied van Public Relations? Naar de mogelijkheden van een vaste samenwerking, werken op projectbasis of ad hoc extra handen bij uw PR- en communicatie-uitingen? Bel of mail ons gerust of kom langs in Apeldoorn. Samen bepalen we de beste aanpak.

Contactinformatie

Influx PR & Communicatie
Regus Business Park
Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn
T 055 366 30 34
E-mail: info@influx-pr.com

Website: www.influx-pr.com

LinkedIn - Twitter -  Facebook

Contactpersonen:
Margienke Smit - margienke@influx-pr.com
Gerline van Wijnen - gerline@influx-pr.com

 

« Bekijk alle leden