Kwaliteit

VPRA Q: bedrijfsvoering op orde

Voor de VPRA is kwaliteit topprioriteit. Pr- en communicatieadviesbureaus kunnen daarom  alleen lid worden van de VPRA als zij slagen voor de VPRA Q-toetsing. Bureaus met een VPRA Q-certificaat  onderstrepen dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen die de VPRA stelt aan een goede bedrijfsvoering. Van financiën, HR tot accountmanagement.

Elk VPRA-lid gaat om de vier jaar op voor de VPRA Q-toetsing. Is het businessplan op orde? Besteedt het bureau voldoende aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers? En hoe borgt het bureau een constant kwaliteitsniveau van de dienstverlening? Wie op deze en vele andere vragen helder antwoord kan geven én de bijbehorende bewijsstukken kan tonen, mag zich vier jaar lang profileren als VPRA Q-gecertificeerd bureau.

Zo goed als alle bureaus die bij de VPRA zijn aangesloten, zijn gecertificeerd. De gecertificeerde bureaus op een rij:

Bridge B2B, Maatschap voor Communicatie, Beta Public Relations B.V, 2 in beweging, Beijer & Osten, Wisse Kommunikatie BV, MSL, Communicatieadviesbureau Anja de Zeeuw, MCSPR, Vonc Communicatie, Bex*communicatie, Van Luyken, Lindblom, Presstige Public Relations & Marketing Communicatie, Lievens, Newslab, Podium, PDR strategie en communicatie, Fortelle B.V., HvdM, Van Hulzen Communicatie, Leene Communicatie, Gribnau Communicatie

Meer weten over Q en de eisen die we stellen aan gecertificeerde bureaus? Neem contact op met de Commissie Certificering via het secretariaat VPRA (secretariaat@vpra.nl).

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]