Yellow zoekt twee creatieve PR- en Communicatieadviseurs (32-40 uur per week)

Je begint je dag met een krant, luistert BNR onderweg naar kantoor en checkt op LinkedIn de laatste updates van je contacten, terwijl je je eerste koffie drinkt aan je bureau. Drie goedemorgens en een schaterlach van Marjolein later, schuif je aan bij de stand up. Wie doet er wat? En kun je nog hulp gebruiken. Ready? Set? Go!

Dit is een typische Yellow Monday en daar is niks blues aan. Ga jij ook graag fluitend naar je werk? Dat treft, want wij hebben twee vacatures voor een medior PR- en communicatieadviseur.

Dit ga je doen
Voor jouw accounts ben jij het vaste aanspreekpunt. Je geeft advies en managet de verschillende projecten en doet dat samen met de collega’s in jouw accountteam. Meestal zijn dat een communicatiemedewerker, een content manager en een account director. Samen bedenken jullie hoe je jouw klant in het nieuws krijgt, kunt helpen met slimme contentmarketing en hoe je vooral net dat stapje extra kunt zetten om je klant te verrassen. Dat doe je bijvoorbeeld door:

  • Creatieve concepten en plannen te bedenken voor verschillende opdrachtgevers en op uitdagende vraagstukken op het gebied van technologie en innovatie.
  • Perstrajecten te ontwikkelen en op een inhoudelijke manier te lobbyen binnen het Nederlandse en Belgische medialandschap. En ja, die journalisten ken je bij hun voornaam.
  • Tekstschrijvers en freelancers zodanig te briefen dat je snel weer een goed resultaat hebt om te communiceren naar je klant.
  • Je deadlines en budgetten net zo te bewaken als onze officemanager Jacqueline waakt over ons team en kantoor.
  • Je klant op de hoogte te houden van de voortgang van de projecten en natuurlijk de succesvolle publicaties te delen.

Dit ben jij
Een bonk energie. Dat ben je en dat geef je. Een professional met diepgang, die zowel bij ons in Hoofddorp als bij onze klanten overtuigend durft te zijn. Een sparringpartner, een inspirator en een accountmanager in hart en nieren. En verder:

  • Leerde je de afgelopen vijf jaar het vak van communicatieadviseur, en oefende je dat minstens twee jaar uit bij een bureau.
  • Weet je op tactisch en uitvoerend niveau zaken voor elkaar te krijgen.
  • Heb je iets met IT en je begrijpt dat bijna ieder bedrijf tegenwoordig een technologiebedrijf is.
  • Weet je hoe je sociale en digitale media effectief kunt inzetten voor interactie met de doelgroep(en).
  • Heb je lef, ben je initiatiefrijk en sta je voor wat je doet en vindt.

Hier kun je op rekenen
We zitten met een team van 12 collega’s vlak naast de A4 in Hoofddorp. Een toffe club professionals die graag kleur bekent. Leren en stimuleren vinden we belangrijk, net zoals aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Verder kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden; gezamenlijke lunch op kantoor, opleidingsbudget en pensioenvergoeding.

Het bureau

Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat staat voor verbinding. Dat begint bij een hechte band met onze klanten. Vanuit oprechte interesse gaan we samen met onze klanten in hun organisatie op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. We helpen hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen, via de juiste kanalen, op het juiste moment. Zo zorgen wij dat ze zich kunnen onderscheiden en bouwen we samen aan een actieve relatie met de doelgroepen. Yellow werkt bijvoorbeeld voor Eaton, Citrix, Hubspot, InfoBlox, Nuance, Roche Diabetes Care, Qlik en Workday. En omdat we ook graag verder denken dan ons eigen tuintje, zetten we ons jaarlijks in als vrijwilliger, bijvoorbeeld tijdens NLDoet.

Yellow is aangesloten bij het internationale Hotwire PR-netwerk. Hotwire is een wereldwijd samenwerkingsverband van eigen kantoren en affiliates (van Londen en Parijs tot San Francisco en Sydney) die intensief samenwerken om klanten te adviseren en te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun communicatiestrategie. Yellow vertegenwoordigt Hotwire in Nederland en België.

Solliciteer

Interesse? Stuur ons dan jouw cv en motivatie naar werken@yellow-communications.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Karin van Geelen op 06-250 80 355.

Bekijk alle items in

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]