Dutch PR Awards

Progress Communications, LVB Networks en Bijl PR winnen Zilveren Pauw tijdens Dutch PR Awards 2017

In Theater Amsterdam zijn 14 september de Dutch PR Awards 2017 uitgereikt in drie categorieën. In de categorie Business to Consumer won Progress Communications met hun case voor Microsoft, terwijl LVB Networks ervandoor ging met de Zilveren Pauw in de Business to Business-categorie voor hun werk voor advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals. Tot slot ontving Bijl PR de Non-Profit award voor hun levensreddende campagne voor de Hartstichting: 6-minutenzone. Het is de vijfde keer dat de Dutch PR Awards zijn uitgereikt.

Business to Consumer

Progress Communications won de award voor hun PR-campagne voor Microsoft. Slim zette Progress de Nederlandse boyband B-Brave in om jongeren bewust te maken van de risico’s en het belang van online veiligheid.

Bekijk de case:

Business to Business

Kneppelhout & Korthals vroeg LVBNetworks om het advocatenkantoor te profileren als dienstverlener voor de grote ondernemingen én autoriteit op te bouwen in specifieke segmenten, waaronder IT en IE. Met succes, want naast nieuwe klanten voor Kneppelhout & Korthals kon LVBNetworks rekenen op de B2B-award bij de Dutch PR Awards.

Non-Profit

In de categorie Non-profit won Bijl PR. Het Rotterdamse bureau maakte met hun werk voor de Hartstichting zichtbaar verschil en wist 170.000 burgerhulpverleners te binden aan de stichting. Zo werd de 6-minutenzone gecreëerd.

Bekijk de case:

VPRA-voorzitter Huib Bannier over de winnaars: “De vijfde Dutch PR Awards zijn een mijlpaal. Wat we hebben gezien zijn cases die zich stuk voor stuk onderscheiden. Maar we doen als sector zoveel meer: van het begeleiden van bezuinigingen in de zorg tot terugroepacties van consumentenproducten. Dingen die je per definitie niet inzendt voor een Zilveren Pauw, maar werk dat wel met verve wordt gedaan. Ook daar zijn wij trots op.”

Jury

De vakjury bestond dit jaar uit Bart de Vries (president van IPRA, associate senior adviseur HvdM en voorzitter van de Dutch PR Awards jury), Bartho Boer (directeur Communicatie NS), Marieke Quant (hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS), Juergen Gangoly (partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group en regionale president van Europa voor ICCO) en Erik Lenaers (Belgian Market Lead voor Weber Shandwick in Brussel).

Bekijk hier de foto’s en de aftermovie

Winnaars 2015

Bekijk hier de winnaars van 2015.

Winnaars 2014

Bekijk hier de winnaars van 2014.

Nieuws van de Dutch PR Awards

15-09-2017

Progress Communications, LVB Networks en Bijl PR winnen Zilveren Pauw tijdens Dutch PR Awards 2017

Amsterdam, 15 september 2017 – In Theater Amsterdam zijn gisteravond de Dutch PR Awards 2017 uitgereikt in drie categorieën. In de categorie […]
[Lees meer]

31-08-2017

Nominaties Dutch PR Awards 2017 bekend

De jury van de Dutch PR Awards 2017 heeft negen cases genomineerd die kans maken op een award. Uit in totaal 22 […]
[Lees meer]

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]