Activiteiten

Training adviesvaardigheden voor senior adviseurs

Als ervaren communicatieprofessional adviseer je dagelijks klanten en stuur je collega’s aan. Dat doe je met de kennis en vaardigheden die je in de loop der jaren hebt opgebouwd. Hierdoor weet hoe je die relaties moet onderhouden. Maar hoe kan je meer uit die relaties met klanten en collega’s halen?  

Cordes Organisatie Advies & Ontwikkeling heeft speciaal voor leden van de VPRA de training ‘Adviesvaardigheden en motiverend leidinggeven’ ontwikkeld voor senior adviseurs. De training bestaat uit 3 modules van 3 dagdelen en worden gegeven door een Cordes-trainer.

Communicatieadviseurs die al wat langer in het vak zitten (langer dan 4 à 5 jaar), eerder een training adviesvaardigheden gevolgd hebben en die collega’s aansturen, motiveren en/of coachen (in de lijn of projectmatig) én werken bij een bureau dat lid is van de VPRA kunnen zich hiervoor aanmelden. Van deze communicatieadviseurs wordt verwacht dat zij relaties onderhouden, nieuwe opdrachten binnenhalen en verdelen onder de (junior) adviseurs en deze adviseurs ook effectief aansturen.

Opzet van de training

De training start met een schriftelijke intake met als doel om zicht te krijgen op de persoonlijke leerpunten van de deelnemers. Daarna volgen drie modules (in drie dagdelen) en een coachgesprek.

Module I – Personal Brand, Acquisitie en Relatiemanagement 

Module II – Motiverend leidinggeven aan collega’s/junioren/projectmedewerkers 

Module III – Oefenen van de gesprekken met professioneel acteur 

Afrondend Coachgesprek

Na de laatste module volgt het afrondend coachgesprek van ongeveer 1,5 uur. Van tevoren stuur je de coachvraag in en tijdens de sessie wordt hierop ingezoomd.

Kosten en aanmelden

De drie modules en het coachgesprek vinden plaats bij Cordes in Amsterdam. De kosten voor deze training bedragen € 742,50- per persoon (excl. BTW). Er is plek voor maximaal 6 deelnemers per groep en de training wordt bij voldoende animo ingepland. Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar event@vpra.nl.

Annulering

Annulering van deelname is tot 6 weken voor aanvang kosteloos. Daarna wordt het trainingsgeld in rekening gebracht. Bij geen of deels geen deelname van de deelnemer worden de volledige kosten in rekening gebracht. Bij onvoldoende deelnemers behoudt Cordes zich het recht de training te annuleren (en wordt het cursusbedrag teruggestort), dan wel in overleg te verplaatsen.

Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! […]

[ Lees meer ]