Activiteiten

Train je adviesvaardigheden voor junior adviseurs: volgeboekt

Deze training is volgeboekt. Heb je interesse? Mail naar event@vpra.nl

Als junior communicatieprofessional adviseer je klanten. Je bouwt een relatie op en jouw succes is afhankelijk van hoe goed je jouw klant kunt helpen bij het behalen van het beste resultaat. Daarvoor beschik je natuurlijk al over kwaliteiten die in jouw werk onontbeerlijk zijn. Maar je kunt je vaardigheden ook trainen en daarmee nog succesvoller zijn!

Cordes Organisatie Advies & Ontwikkeling heeft speciaal voor leden van de VPRA een Training Adviesvaardigheden ontwikkeld. De training bestaat uit 3 modules van 3 dagdelen en worden gegeven door Joyce Egelman.

De training is voor junior communicatieadviseurs die 2 à 3 jaar in het vak werkzaam zijn én werken bij een bureau dat lid is van de VPRA. Voor deze training is er plek voor maximaal 6 deelnemers, zodat er veel tijd is om te oefenen en aandacht te krijgen voor persoonlijke leerpunten.

Datum: donderdag 7 en 28 maart en woensdag 17 april 2019
Locatie: Kantoor Cordes Adres: Entrada 162, 1114 AA Amsterdam- Duivendrecht
Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Opzet van de training
De training start met een schriftelijke intake met als doel zicht te krijgen op de persoonlijke leerpunten van de deelnemers. Daarna volgen 3 modules:

Module I Het houden van een goed, maar vooral ook inspirerend briefing-gesprek 

Dit gesprek is een belangrijk startmoment in het adviesproces. Belangrijk is o.a. om in het gesprek een band op te bouwen met de klant, maar om tegelijkertijd niet bang te zijn om de juiste vragen te stellen. Vragen die uiteindelijk leiden tot het beste resultaat voor de klant. In dit dagdeel gaan we de diepte in met het voeren van een inspirerend briefinggesprek, immers een goed begin is het halve werk.

Module II Situationeel Adviseren 

Als communicatie-professional adviseer je klanten. Ongetwijfeld heb je al ondervonden dat je dat bij de ene klant anders aan moet pakken dan bij de andere klant. In dit dagdeel gaan we aan de slag met het door ons ontwikkelde model Situationeel Adviseren. Je brengt je eigen voorkeursstijl met betrekking tot adviseren in kaart en ook leer je hoe je het ontwikkelniveau van je klant in kaart brengt. Je oefent met de verschillende stijlen en leert welke stijl je bij welke klant het beste kunt inzetten.

Module III Oefenen van de gesprekken met professioneel acteur 

Na voornoemde 2 modules gaan we oefenen met een professionele rollenspelacteur. Iedere deelnemer brengt zijn of haar lastige situatie in, oefent en krijgt veel feedback van acteur, trainer en collega-cursisten.

Kosten en aanmelden 

De kosten voor deze training bedragen € 550,- per persoon (excl. BTW) in totaal voor 3 modules. Maximaal 6 deelnemers per groep. Deze training is volgeboekt. Interesse in deze training? Stuur een e-mail naar event@vpra.nl.

Annulering

Annulering van deelname is tot 6 weken voor aanvang kosteloos. Daarna wordt het trainingsgeld in rekening gebracht. Bij geen of deels geen deelname van de deelnemer worden de volledige kosten in rekening gebracht. Bij onvoldoende deelnemers behoudt Cordes zich het recht de training te annuleren (en wordt het cursusbedrag teruggestort), dan wel in overleg te verplaatsen.

Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! […]

[ Lees meer ]