Activiteiten

Train je adviesvaardigheden: 16 mei, 6 en 27 juni – volgeboekt

Als communicatieprofessional adviseer je klanten. Je bouwt een relatie op en jouw succes is afhankelijk van hoe goed je jouw klant kunt helpen bij het behalen van het beste resultaat. Daarvoor beschik je natuurlijk al over kwaliteiten die in jouw werk onontbeerlijk zijn. Maar je kunt je vaardigheden ook trainen en daarmee nog succesvoller zijn!

Let op: deze training met startdatum16 mei is volgeboekt. Na de zomerperiode wordt weer een nieuwe training ingepland, data en tijden volgen binnenkort. Alvast op de wachtlijst? Mail naar event@vpra.nl.

Cordes Organisatie Advies & Ontwikkeling heeft speciaal voor leden van de VPRA een Training Adviesvaardigheden ontwikkeld. De training bestaat uit 3 modules van 3 dagdelen en worden gegeven door Joyce Egelman.

De training is voor communicatieadviseurs die 2 à 3 jaar in het vak werkzaam zijn én werken bij een bureau dat lid is van de VPRA. Voor deze training is er plek voor maximaal 6 deelnemers, zodat er veel tijd is om te oefenen en aandacht te krijgen voor persoonlijke leerpunten.

Datum: woensdag 16 mei, woensdag 6 juni en woensdag 27 juni aanstaande
Locatie: Kantoor Cordes Adres: Entrada 162, 1114 AA Amsterdam- Duivendrecht
Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Opzet van de training
De training start met een schriftelijke intake met als doel zicht te krijgen op de persoonlijke leerpunten van de deelnemers. Daarna volgen 3 modules:

Module I             Het houden van een goed, maar vooral ook inspirerend briefing-gesprek

Dit gesprek is een belangrijk startmoment in het adviesproces. Belangrijk is o.a. om in het gesprek een band op te bouwen met de klant, maar om tegelijkertijd niet bang te zijn om de juiste vragen te stellen. Vragen die uiteindelijk leiden tot het beste resultaat voor de klant. In dit dagdeel gaan we de diepte in met het voeren van een inspirerend briefinggesprek, immers een goed begin is het halve werk.

Module II            Situationeel Adviseren

Als communicatie-professional adviseer je klanten. Ongetwijfeld heb je al ondervonden dat je dat bij de ene klant anders aan moet pakken dan bij de andere klant. In dit dagdeel gaan we aan de slag met het door ons ontwikkelde model Situationeel Adviseren. Je brengt je eigen voorkeursstijl met betrekking tot adviseren in kaart en ook leer je hoe je het ontwikkelniveau van je klant in kaart brengt. Je oefent met de verschillende stijlen en leert welke stijl je bij welke klant het beste kunt inzetten.

Module III          Oefenen van de gesprekken met professioneel acteur

Na voornoemde 2 modules gaan we oefenen met een professionele rollenspelacteur. Iedere deelnemer brengt zijn of haar lastige situatie in, oefent en krijgt veel feedback van acteur, trainer en collega-cursisten.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze training bedragen € 550,- per persoon (excl. BTW) in totaal voor 3 modules. Maximaal 6 deelnemers per groep.
Meer informatie of inschrijven? Stuur een e-mail naar event@vpra.nl.

Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
03-03-2020

Training adviseren kun je leren: start 16 september

Als junior communicatieprofessional adviseer je klanten. Je bouwt een relatie op en jouw succes is afhankelijk van hoe goed je jouw klant […]

[ Lees meer ]