Activiteiten

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! Wie herinnert zich niet het slechte begin tegen Rusland (1-0 verlies), waarmee alle kansen voor Oranje leken verkeken. Maar na een ongelooflijke kopbal van Kieft tegen Ierland, een hattrick van Van Basten tegen Engeland en de 2-1 tegen gastland West-Duitsland, werden de Russen in München met 2-0 verslagen en was Nederland kampioen!

Om die warme herinnering weer wat terug te halen, nodigt het VPRA-bestuur jullie op donderdag 9 juli van 16.00 tot 19.00 uur van harte uit voor een ‘EK-borrel zonder EK’ bij Digters in Rotterdam (uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen).

Het Oranjegevoel op deze avond wordt verzorgd door Rob de Leede die ruim 24 jaar als perswoordvoerder bij de KNVB en het Nederlands elftal betrokken was. De ‘highs & lows’ van Oranje, de relaties met bondscoaches, de omgang met de (inter)nationale pers en zijn eigen anekdotes zijn de ingrediënten voor deze inspirerende borrel met een kleine, beroepsmatige twist.

VPRA EK-borrel zonder EK
Datum: donderdag 9 juli
Aanvang: inloop vanaf 16.00 uur, einde rond 19.00 uur
Locatie: Digters, Linker Rottekade 292, Rotterdam

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van Digters. Voor wie met het OV komt: vanaf Rotterdam Centraal is het ongeveer tien minuten met tram 7 of 8 (halte Noorderbrug).

De borrel is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Meld je hieronder uiterlijk voor 26 juni aan voor de borrel.

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor deze activiteit:

   
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
   
Ik kom met ... personen
   
Naam persoon 1:
 


Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! […]

[ Lees meer ]