Activiteiten

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor de VPRA-borrel morgen 9 juli in Rotterdam. Het verhaal van Rob de Leede, perswoordvoerder van de KNVB en het Nederlands elftal, houden jullie tegoed: we maken er een nazomerborrel van. Nieuwe datum volgt!

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! Wie herinnert zich niet het slechte begin tegen Rusland (1-0 verlies), waarmee alle kansen voor Oranje leken verkeken. Maar na een ongelooflijke kopbal van Kieft tegen Ierland, een hattrick van Van Basten tegen Engeland en de 2-1 tegen gastland West-Duitsland, werden de Russen in München met 2-0 verslagen en was Nederland kampioen!

Om die warme herinnering weer wat terug te halen, nodigt het VPRA-bestuur jullie op nader te bepalen van 16.00 tot 19.00 uur van harte uit voor een ‘EK-borrel zonder EK’ bij Digters in Rotterdam (uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen).

Het Oranjegevoel op deze avond wordt verzorgd door Rob de Leede die ruim 24 jaar als perswoordvoerder bij de KNVB en het Nederlands elftal betrokken was. De ‘highs & lows’ van Oranje, de relaties met bondscoaches, de omgang met de (inter)nationale pers en zijn eigen anekdotes zijn de ingrediënten voor deze inspirerende borrel met een kleine, beroepsmatige twist.

VPRA EK-borrel zonder EK
Datum: nader te bepalen
Aanvang: inloop vanaf 16.00 uur, einde rond 19.00 uur
Locatie: Digters, Linker Rottekade 292, Rotterdam

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van Digters. Voor wie met het OV komt: vanaf Rotterdam Centraal is het ongeveer tien minuten met tram 7 of 8 (halte Noorderbrug).

De borrel is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]