Activiteiten

26 maart: Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 26 maart 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor we je van harte uitnodigen.

Ook dit jaar starten we weer vroeg, want zo zijn we ook nog redelijk bijtijds op kantoor. Voorzitter Huib Bannier opent de ALV om 8.00 uur, in restaurant Vroeg, Achterdijk 1, 3981 HA in Bunnik. Voor ontbijt wordt gezorgd.

Het bestuur zal je informeren over een strategische denklijn die we de afgelopen weken hebben ontwikkeld en die we in hoofdlijnen hebben uitgewerkt in een presentatie voor de leden. We verwachten dat de presentatie van die denklijn een levendige discussie oplevert over de koers en daarmee de toekomst van de VPRA.

Tegelijkertijd hebben we voor 2019 de nodige initiatieven klaar staan. Graag maken we jullie daarvoor warm en zullen meteen weer een poging doen enkele van jullie te motiveren om je in te zetten voor de VPRA. Als klankbord, bijvoorbeeld als werkgroeplid of als bestuurder. De keuze is aan jou, je commitment stellen we op voorhand bijzonder op prijs.

Meld je hieronder aan voor de ALV.

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor deze activiteit:

   
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
   
Ik kom met ... personen
   
Naam persoon 1:
 


Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli geannuleerd

Een EK-borrel zonder EK is geen EK-borrel zonder publiek. Helaas hebben we, door vakantie, coronarichtlijnen en drukke agenda’s, geen volle tribunes voor […]

[ Lees meer ]