Activiteiten

24 mei: Directeurendiner – Antwerpen in drie gangen (geannuleerd)

Na de succesvolle editie van het directeurendiner met onze zuiderburen vorig jaar in Rotterdam, nodigen we directeuren en seniors van harte uit voor het directeurendiner in Antwerpen op donderdagmiddag 24 mei. Helaas is het directeurendiner geannuleerd vanwege onvoldoende aanmeldingen.

VPRA organiseert het directeurendiner samen met C2, de enige professionele organisatie die de belangen van alle communicatiedeskundigen in België vertegenwoordigt.  

Tijdens een stadswandeling door het toeristische Antwerpen onder begeleiding van een gids leer je alles over de stad. De stadswandeling start in het centrum van Antwerpen, je legt contact met verschillende directeuren van C2 en VPRA en proeft diverse streekgerechten. Het directeurendiner is een mooie gelegenheid om te netwerken en voor het delen van kennis over public relations in België en Nederland. 

Programma 24 mei 
17.30 uur: aanvang bij Sint-Jansvliet 9 
We komen samen voor een aperitief en vervolgens een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met koffie/thee. De verschillende gangen worden telkens genuttigd op een andere locatie. Al wandelend gaan we van de ene naar de andere locatie 
21.30 uur: einde

Kosten en aanmelden
Het diner is voor zowel directeuren als voor senior-medewerkers van de VPRA. De kosten voor deelname zijn € 80 (excl. BTW) per persoon. Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Aanmelden kan hieronder. 

Om dit unieke internationale diner tot een succes te maken hopen we je te mogen ontvangen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 10 mei aanstaande. Deelname is op volgorde van inschrijving, vol is vol. Vragen? event@vpra.nl. 

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor deze activiteit:

   
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
   
Ik kom met ... personen
   
Naam persoon 1:
 


Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! […]

[ Lees meer ]