Activiteiten

20 september: borrel ‘Start the season’ in Utrecht

Graag vragen we je om donderdag 20 september a.s. vanaf 18.00 uur in je agenda te noteren om onder het genot van een drankje bij te praten met vakgenoten tijdens de borrel ‘Start the season’ in Utrecht.

Grote bedrijven in de media
Tijdens de borrel verzorgt Jeroen Jonkman, verbonden aan de afdeling Corporate Communication van de Universiteit van Amsterdam (UvA), een presentatie over zijn promotieonderzoek naar de framing van nieuws over grote bedrijven in de context van het Nederlandse medialandschap.

Het handelen van grote bedrijven is sterk verweven met ons dagelijks leven en relateert direct aan belangrijke issues van deze tijd, zoals consumentisme, werk, economische ontwikkeling, het financiële systeem etc. Het is daarom dan ook niet vreemd dat nieuwsmedia over het algemeen veel aandacht besteden aan grote bedrijven. Wat echter wel opmerkelijk is, is dat we eigenlijk maar weinig afweten van corporate nieuws (of company news) en de manier waarop media over grote bedrijven communiceren. Welke factoren bepalen het nieuws over deze organisaties? En hoe beïnvloedt dit nieuws mogelijk de houding over grote bedrijven onder het publiek? Deze vraagstukken licht Jonkman verder toe.

Programma
18.00 uur aanvang en borrel in Pakhuis 2
18.30 uur presentatie van Jeroen Jonkman, UvA
19.30 uur vervolg borrel
20.30 uur einde

Locatie
De borrel wordt gehouden bij O-utrecht, plek voor ideemakers. Adres: Weerdsingel WZ 8, 3513 BA Utrecht. De ingang bevindt zich om de hoek via het O-café. O-utrecht is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Paardenveld, Kroonstraat 9) en het OV (10 minuten vanaf Utrecht CS). De routebeschrijving vind je hier.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen €10,- per persoon (drie drankjes en versnapering inbegrepen). Meld je hieronder aan voor de borrel.

Inschrijven

Ja, ik wil me inschrijven voor deze activiteit:


€ 10,00 p.p. 12,10 (incl. BTW)
 
Uw wordt doorgeschakeld naar iDeal nadat u op 'Inschrijven' heeft geklikt.
   
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
   
Ik kom met ... personen
   
Naam persoon 1:
 


Bekijk alle items in Activiteiten

Inschrijven VPRA Journaal

Vul hieronder uw gegevens in.

Activiteiten
18-06-2020

‘EK-borrel zonder EK’ op 9 juli

Als het EK Voetbal wel was doorgegaan deze zomer, waren we – net als in 1988 – Europees kampioen geworden… Zeker weten! […]

[ Lees meer ]