« Terug naar het overzicht

Camerik Voortman

camerikvoortman.nl

Camerik Voortman, communicatie- en pr-bureau

Ervaren, enthousiast, to the point en met kennis van zaken: dat is Camerik Voortman. Ben je op zoek naar een veelzijdig communicatiebureau dat grote en kleine klussen uit handen kan nemen? De vakvrouwen van Camerik Voortman steken graag letterlijk en figuurlijk hun handen uit de mouwen. Van strategie en advies, tot organisatie en ontwerp: wij staan ons (Camerik Voort)mannetje voor jou.

Full service aanbod

Ingewikkelde onderwerpen behapbaar maken voor een groot publiek, persaandacht voor een nieuw project of een informatiebijeenkomst organiseren, begeleiden en leiden. Wat je ook wilt op pr- of communicatiegebied, wij verzorgen het voor je! Om klanten over de gehele breedte te kunnen helpen, heeft Camerik Voortman alle expertises in huis. Denk aan:

  • Communicatieadvies
  • Bijeenkomsten & evenementen
  • Vormgeving & creatie
  • Tekst & magazines
  • Pers & media
  • Online communicatie

Onze ervaring en expertise hebben we vooral opgedaan in de non-profit sector. Of het nu gemeenten zijn of provincies, zorg- of onderwijsinstellingen, water & milieu of verkeer & vervoer: het team van Camerik Voortman weet er de weg. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, klanten waar we trots op zijn.

Beter bekend met…

Tegenwoordig krijgen we op één dag meer informatieprikkels binnen dan iemand tijdens de Middeleeuwen in een heel leven! Jouw boodschap zó overbrengen dat het overkomt en blijft hangen is daardoor een hele uitdaging. Stand out in the crowd: hoe doe je dat? Camerik Voortman helpt je er graag bij. Jouw verhaal overbrengen; het is onze passie én ons vak. Wij zijn jouw gesprekspartner voor Reputatie & PR, Dialoog & Draagvlak en Projectcommunicatie. Én wij zijn het back-up team voor jouw eigen communicatieafdeling en we beschikken over een groot netwerk van interimmers. 

Contact

K.R. Poststraat 7
8441 EL Heerenveen
0513 64 00 17

Website: www.camerikvoortman.nl
Contactpersoon: Edith Camerik
E-mail: edith@camerikvoortman.nl[sharethis]

Zoek Bureau: