« Terug naar het overzicht

FNKE

www.fnke.nl

FNKE ziet merken als brandstof en consumenten als zuurstof. Onze vonk creëert een ultieme verbinding en laat deze twee vlammen. Wij werken voor lifestyle merken met toffe producten en een goed verhaal, vertegenwoordigd door mensen waarmee het klikt. Gepassioneerd vertellen wij de verhalen van producten die het lever leuker, mooier en aangenamer maken.

FNKE services
Contentmarketing en social zijn in onze visie onlosmakelijk verbonden met PR. Door het slim combineren van deze diensten en middelenvrij te denken, nemen wij consumenten mee in het verhaal van het merk. Gedurfd en innovatief, zonder de kwaliteit en het DNA van het merk uit het oog te verliezen.

FNKE People
Onze bevlogen medewerkers werken voor merken die ons energie geven. Een stevige drive staat bij FNKE voorop. Zelfsturing- en ontplooiing zijn belangrijke eigenschappen binnen ons team, die door middel van Holacracy ultiem worden benut

FNKE’s birth
FNKE is geboren uit een samenwerking tussen rvg media & impact en The Social. Rvg begon in 1978 als een bureau voor lezersacties, waar later PR aan is toegevoegd. Voor online PR was versterking nodig en die vond rvg bij The Social. Na een jaar van intensieve samenwerking, kwam er een vervolg: FNKE. Bij FNKE ligt de focus volledig op PR, waarbij de vonk tussen merk en consument centraal staat. Zo maakt FNKE merken bekender, toegankelijker en succesvoller.

FNKE B.V.

Westervoortsedijk 73 KB
6827 AV  Arnhem

Tel: 026 711 2222[sharethis]

Zoek Bureau: