« Terug naar het overzicht

OmnicomPublicRelationsGroup

www.porternovelli.nl

Bij OmnicomPublicRelationsGroup werken specialisten voor ieder vraagstuk. We zijn strategisch sterk, maar ook hands-on. We leveren communicatieadvies, we verzorgen de uitvoering en we trainen en coachen communicatieprofessionals.

We zijn een team van slimme professionals die snel schakelen. We combineren gedegen kennis van communicatie met een grondig inzicht in de business van de klant, zijn publiek en zijn omgeving. We zoeken naar de vraag achter de vraag. En we hebben ambitie. We zijn gebrand op het leveren van resultaat met impact en we overtreffen graag verwachtingen.

OmnicomPublicRelationsGroup helpt opdrachtgevers bij het bouwen, onderhouden en beschermen van hun reputaties. We formuleren heldere vertrekpunten en beïnvloeden de perceptie bij de relevante omgeving in de gewenste richting. Daarvoor maken we gebruik van een op maat gemaakte strategie en middelenaanpak. We betrekken stakeholders, formuleren kernboodschappen en stellen de klant centraal. Wij zijn sterk in product- en merkcommunicatie, digital, crisis & issues management, corporate affairs en publiekscampagnes. Onze consultants zijn allrounders maar hebben daarnaast ook allen hun eigen expertise. Kijk voor een volledig overzicht op onze site: www.porternovelli.nl 

Wat begon in Den Haag als Bennis PR, is uitgegroeid tot een internationaal georiënteerd bureau met een wereldwijd netwerk en een gezonde portie Hollandse nuchterheid. Inmiddels is het wereldwijde netwerk neergestreken in 60 landen met 90 bureaus. Onze internationale samenwerking is zeer intensief, zo werken wij bijv. voor grote internationale opdrachtgevers als: Beiersdorf, HP, Johnson & Johnson, Nestlé & Monster.

Volgens Holmes was OmnicomPublicRelationsGroup ‘Best Multinational Consultancy to work for in EMEA’ in de 2 achtereenvolgende jaren 2011 en 2012. 

In 2013 won OmnicomPublicRelationsGroup een bronzen Effie voor het OveropIban-project van De Nederlandsche Bank.

Prof. W.H. Keesomlaan 4 / 1183 DJ Amstelveen / 020 – 5437600 /info@porternovelli.nl[sharethis]

Zoek Bureau: