« Terug naar het overzicht

BRAND THE URBAN AGENCY

www.brandurbanagency.com

BRAND - trotse promotors van stadse cultuur

Onze steden zijn onze toekomst. Met groot enthousiasme zetten wij ons in voor de projecten, plekken en organisaties die onze steden een stukje beter, mooier, leuker of slimmer maken. Wij kennen de ‘urbanite’, de moderne stedeling, als geen ander. Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam ontwikkelt BRAND al 9 jaar nieuwe concepten en campagnes voor stedelijke initiatieven, gebieden en hun inwoners.

Wat we doen
We ontwikkelen strategische campagnes voor culturele en creatieve ondernemingen, overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Van lokaal tot internationaal. Met een cross-mediale aanpak op maat zorgen wij er elke keer voor dat het verhaal 'trending' wordt. Dit doen we met heldere (her)positioneringstrategieën, scherpe communicatieadviezen, originele concepten en gerichte campagnes.

Onze aanpak
Werken met BRAND betekent de voordelen van een goede collega als de sterke kanten van een extern bureau. Wij bieden – op basis van jouw eigen ambities en doelstellingen – precies de ondersteuning die op dàt moment nodig is. Van af en toe sparren op strategisch niveau schakelen wij in no-time door naar een fulltime campagnecoördinatie en -ondersteuning. Met een kernteam van vaste medewerkers en daaromheen een netwerk van zelfstandige professionals kan BRAND elke opdracht aan.

Projecten
Benieuwd naar ons werk? Op onze website vind je een greep uit onze projecten. Zo zette BRAND de Rotterdamse gebieden Station Hofplein en de Hofbogen op de kaart en experimenteerden wij met een pop-up park op het Grotekerkplein. We maakten lopende vuurtjes van de Rotterdamse Dakendagen (2015 en 2016), China Light Rotterdam (2012 en 2014), drie edities van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (2005, 2012, 2014). Bovendien veroverden we de stad met een succesvol fietsplatform en organiseerden wij Space Continuum om het belang van ruimtevaart onder de aandacht te brengen bij de politiek. Tot onze klantenkring rekenen we verder vele festival- en evenementorganisatoren, culturele organisaties, overheden, partijen uit de vastgoed- en bouwwereld en stedenbouwkundige bureaus.

Meer weten? Kijk op onze website: www.brandurbanagency.com

BRAND The Urban Agency
Schiedamse Vest 91B
3012 BG Rotterdam
Tel.   +31 (0)10 - 43 33 500
Mob  +31 (0)6 - 24 19 80 89[sharethis]

Zoek Bureau: