« Terug naar het overzicht

Pitch Communicatie & PR

Pitch kent als geen ander de wereld van hospitality, food and lifestyle. Pitch werkt voor hotels, restaurants, food&drinks producenten en alles wat te maken heeft met genieten. Wij helpen onze opdrachtgevers met het lanceren van product of dienst, het ontwikkelen van een imagocampagne of een rebranding traject. Pitch adviseert over corporate communicatie en public relations. Kortom, een full service bureau waar voor veel vraagstukken een oplossing gevonden wordt. Uiteindelijk draait het allemaal om het aantrekkelijk en zichtbaar maken van een product of dienst.
 
Pitch heeft inmiddels ruime ervaring om de vele mogelijkheden die Social Media bieden toe te passen bij de communicatie van onze klanten. Wij verbinden hiermee de bewezen mogelijkheden van "traditionele" PR met alle nieuwere media als Twitter, Facebook, Foursquare en LinkedIn, uiteraard met relevantie voor iedere case of bedrijf.

U richt zich met uw product of dienst op leisure en lifestyle, horeca en hospitality, food of zakelijke dienstverlening.

U zoekt naar een bureau dat u hierbij kan ondersteunen met:
• Introductiecampagnes / naamsbekendheid
• Planning, advies en implementatie van Social Media
• Promotionele PR
• Design / vormgeving van communicatiemiddelen

Wat is de kracht van Pitch: Pitch is goed in netwerken, kan partijen met elkaar in contact brengen, is enthousiast, hands on en zeer flexibel. Pitch speelt vooral in op kansen richting alle vormen van media.

Surft u voor ons portfolio en referenties naar onze website.

Wij voegen waarde toe aan informatie. Wij brengen informatie naar de juiste doelgroepen. Wij zorgen voor onderscheid, originaliteit en vooral... resultaat!

Pitch Communicatie & PR
Cas Oorthuyskade 196
1087 DP AMSTERDAM
Telefoon: 020-4683348

E-mail: 
info@pitchpr.nl

Website:
www.pitchpr.nl

Contactpersoon:
Harriet Boekholt[sharethis]

Zoek Bureau: