« Terug naar het overzicht

Grayling Nederland

Grayling Nederland is een dynamisch PR- en communicatiebureau uit Amsterdam. Grayling Nederland bestaat uit een team van PR professionals, variërend van enthousiaste consultants tot ervaren directors. Wij zijn werkzaam voor klanten uit de volgende sectoren: Consumer Lifestyle, Technology,  Tourism en Automotive en Logistics. Binnen deze sectoren richten we ons op product PR, corporate communicatie, digitale communicatie, crisiscommunicatie en evenementen.

Wij weten hoe we het verhaal van de klant op de beste manier in de media kunnen krijgen. Met effectieve mediarelaties, online zichtbaarheid, gespecialiseerde persevenementen en strategische samenwerkingsverbanden. In plaats van een standaard persbericht te sturen, houden we altijd de ontvanger in ons achterhoofd. Wat is zijn of haar agenda? Wat zijn andere ontwikkelingen in de markt? We timen en passen het bericht en het kanaal zodanig aan dat we er succes mee boeken. Want dat is wat telt.

Grayling Nederland maakt onderdeel uit van Grayling, een internationaal PR bureau dat wereldwijd is vertegenwoordigd met ruim 70 kantoren in 40 landen. 

James Wattstraat 100 
1097 DM Amsterdam
+31 20 575 4008 | M +31 6 30374930
niels.broekhof@grayling.com 

grayling.nl[sharethis]

Zoek Bureau: