« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 29-07-2014

Informatiebijeenkomst over de VPRA Certificering op 26 september

Zoals u weet behelst het lidmaatschap van de VPRA niet alleen kennisdeling en –verdieping. Sinds jaar en dag is ons streven dat het VPRA-lidmaatschap ook betekenis heeft voor opdrachtgevers. Vandaar ons keurmerk ‘VPRA Certified’ dat staat voor een bureau met een goede bedrijfsvoering.  Om die reden is tijdens de laatste ALV de Commissie VPRA Certificering (voorheen Bureau Management Norm) nieuw leven in geblazen.

Het behalen van dit keurmerk hoort bij het lidmaatschap. Is uw bureau lid? maar is nog niet ‘VPRA Certified’. Wij willen u erop wijzen dat de VPRA in de nabije toekomst een duidelijk onderscheid gaat maken tussen bureaus die wel en niet ‘VPRA Certified’ zijn. Bijvoorbeeld op de website, maar ook bij het doorgeven van marktkansen. De ervaring van andere VPRA-leden leert dat de audit voor het VPRA Certificaat hen ook heeft geholpen eigen bedrijfsprocessen waar nodig aan te scherpen. Ook om die reden is het dus raadzaam aan te vangen met het certificeringsproces.

Ter voorbereiding nodigen wij alle leden graag uit voor een Informatiebijeenkomst over de VPRA Certificering op 26 september a.s. om 16.00 uur bij MSLGROUP, Danzigerkade 23b 1013 AP Amsterdam.

Tijdens deze sessie licht de Commissie VPRA Certificering een en ander nader toe, zowel de inhoud als het proces. Tevens zullen een aantal gecertificeerde VPRA-leden hun aanpak en ervaringen met u delen.

Graag tot ziens op 26 september!

 

[sharethis]

Activiteiten