« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 24-06-2014

5 vragen aan partner Byelex/ Buzztalk

Wie zijn jullie?
Byelex is een snel groeiende en dynamische software onderneming met kantoren in Oud Gastel en Minsk (Wit-Rusland). Byelex ontwikkelt naast maatwerkapplicaties ook een uitgebreid pakket aan standaardproducten voor onder meer SaaS, web-marketing en lead generatie, kunstmatige intelligentie, Social Media Monitoring en kwaliteitsmanagement.

Wat is jullie aanbod?
Het aanbod van Byelex is BuzzTalk, een alles-in-één oplossing voor:

-Wereldwijde monitoring en analyse van meer dan 58.000 bronnen uit meer dan 100 verschillende landen. Deze bronnen zijn tweets, blogs, nieuws en wetenschappelijke journaals, Facebook, zowel online als offline content, aangevuld met Radio en TV (360 graden view). BuzzTalk is uniek door feit dat het kan vertalen uit 67 verschillende talen.  BuzzTalk kan met 90 % nauwkeurigheid het sentiment van deze content bepalen, wat zeer hoog is.

Verder is Buzztalk de enige tool die geintegreerd Facebook kan monitoren, communitybulding faciliteert (Twitter) en een eigen unieke E-reader(Buzztalk E reader) geeft zodat je je eigen Online magazine kan uitgeven.

Wat is het voordeel voor VPRA-leden?
Een alles-in-éen oplossing voor het analyseren en monitoren van alle mogelijke bronnen die er te vinden zijn, wereldwijd! VPRA leden krijgen een korting van 10% op BuzzTalk.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen? 
Deze korting krijg je door bij het aanvragen van BuzzTalk te vermelden dat je VPRA lid bent.

Hebben jullie een quote van een tevreden klant? 
"BuzzTalk geeft ons de juiste vragen bij de antwoorden"

 

[sharethis]

Activiteiten