« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 10-06-2014

5 vragen aan partner Höcker Advocaten

Wie zijn jullie?
Höcker Advocaten. Een Amsterdams advocatenkantoor met ruime ervaring in het adviseren en procederen in complexe zaken. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en weten deze kennis te vertalen naar de communicatiebranche.

Voor de VPRA-leden ben ik het aanspreekpunt. VPRA-leden kunnen zich voor hun arbeidsrechtzaken met een korting en fixed fees voor bepaalde werkzaamheden door mij bij laten staan.

Mijn profiel is te vinden op de website van Höcker: http://goo.gl/upGvML en op linkedin: http://goo.gl/0BgEBF.

Wat is jullie aanbod?
Wij staan onze cliënten terzijde in het voorkomen van juridische geschillen en het oplossen ervan. Wij hebben ruime ervaring met arbeidsrecht in de volle breedte. Wij richten ons voornamelijk op reorganisaties, individuele ontslagzaken, het opstellen en redigeren van contracten, medezeggenschapskwesties, gelijke behandeling, de positie van de bestuurder en CAO-recht.

Wij houden van korte lijnen en zijn graag op de hoogte van het wel en wee van onze cliënten. Dikwijls zijn wij ‘op de achtergrond’ al actief als adviseur, nog voordat een zaak tot wasdom komt.

Kernwoorden: Sparren, efficiënt, effectief, e-mail, daadkracht.

 Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?
Wij bieden VPRA-leden een korting op het uurtarief en tevens bieden wij aan om bepaalde arbeidsrechtelijke werkzaamheden te verrichten tegen een fixed fee. Hierover zullen wij de leden nader informeren in een nieuwsbrief. Verder bieden wij de leden van de VPRA toegang tot seminars die wij ten minste tweemaal per jaar organiseren over actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht. Dit zijn hoog gewaardeerde seminars waarin wij onze relaties van praktische tips voorzien.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?
Wanneer een VPRA-lid zich met een ‘zaak’ aanmeldt als cliënt, wordt de prijsafspraak vastgelegd in de dienstverleningsovereenkomst. Een oriënterend gesprek is kosteloos. Ik nodig graag de leden van de VPRA uit om contact te leggen via linkedin en maak vervolgens graag nader kennis.

Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.
Zie onze website www.hocker.nl. Voor een aantal testimonials van onze cliënten. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op mijn linkedin-profiel, waar een aantal aanbevelingen te vinden zijn. Eén daarvan luidt als volgt:

“Naast zijn vakkundigheid kenmerkt Martyn zich door een grote mate van betrokkenheid en betrouwbaarheid. Verder schakelt hij snel en to the point en hij weet snel de diverse belangen en bijzonderheden op waarde te schatten. Kortom, met Martyn is het fijn, efficiënt en effectief samenwerken.”

[sharethis]

Activiteiten

  • 01-11-2017

    Train je adviesvaardigheden (20 september, 11 oktober en 1 november) - volgeboekt!

    Lees meer