« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 03-06-2014

5 vragen aan partner Cordes

Wie zijn jullie?
Cordes verzorgt al meer dan 25 jaar met veel succes trainingen, coaching en workshops voor communicatie-professionals. Zowel open inschrijving als in-company. Onze ervaring is dat u als communicatieprofessional voortdurend bezig bent om uzelf te versterken. Zowel inhoudelijk als op het vlak van vaardigheden. U bent resultaatgericht bezig, betrokken bij uw klanten, praktijkgericht en natuurlijk innovatief. Dit zijn precies de kernwoorden van de trainingen die Cordes verzorgt.

Wat is jullie aanbod:
Ons aanbod voor 2014 bestaat uit diverse workshops, trainingen en coachingsmodules en daarnaast is maatwerk ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op onze website (www.cordes.nl/trainingenvpra) of neem contact op met Marieke Haaker of Jeroen Schoenmakers. (020- 6902021 of via info@cordes.nl).

 

Speciaal voordeel voor VPRA-leden:
Als VPRA-lid krijgt u 15% korting.

Kenmerkend voor ons aanbod is dat we werken met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor krijgt iedere deelnemer optimale aandacht voor persoonlijke leervragen, persoonlijke feedback en extra aandacht voor de transfer naar de dagelijkse praktijk.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen? 
Door bij aanmelding aan te geven dat men VPRA-lid, wordt de korting automatisch verrekend.

Hebben jullie een quote van een tevreden klant? 
Wat we vaak terughoren van deelnemers aan onze trainingen is: “De trainers zijn duidelijk in hun feedback op inspirerende wijze!”.

[sharethis]

Activiteiten