« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 20-05-2014

5 vragen aan partner Media Info Groep

 Wie zijn jullie?

Media Info Groep, de meest complete mediamonitoringdienst van Nederland.

Wat is jullie aanbod?

Media Info Groep monitort print, radio en televisie, online en social media. Via geavanceerde zoekfuncties leveren wij onze klanten alle belangrijke en relevante content. Op basis van deze content kunnen wij diverse producten leveren, zoals kwantitatieve en kwalitatieve analyses, nieuwsbrieven om binnen de organisatie te verspreiden en uitgebreide rapportages.

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

Wij bieden VPRA-leden 15% korting op het abonnementsgeld. Deze korting geldt voor elk soort abonnement (print, RTV en online).

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?

Wanneer nieuwe klanten zich aanmelden bij Media Info Groep kan dit op het aanmeldingsformulier worden vermeld. Bestaande klanten kunnen contact opnemen met onze afdeling Verkoop & Advies (info@mediainfogroep.nl), dan kan de korting verrekend worden met de eerstvolgende abonnementsverlenging.

- Wouter Glaser, founder communicatiebureau Glasnost: "Media Info Groep is een organisatie waarin persoonlijk contact centraal staat. Dat vind ik erg belangrijk, wij zitten als communicatiebureau in de people's businesses. Dat is de reden dat ik met de Media Info Groep al jaren samen werk. "

 - Wesley van den Berg, Bijl PR: Dagelijks de printmedia doorspitten en uitknippen om te kijken wat onze pr-acties hebben opgeleverd? Van Telegraaf tot de Havenloods en van Skipr tot Cobouw, de Media Info Groep houdt ons elke dag op de hoogte wat er in print over onze klanten wordt geschreven. Waar dan ook!

[sharethis]

Activiteiten