« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 06-05-2014

5 vragen aan partner Tendercoach

Deze week wordt onze partner TenderCoach uitgelicht. De bekende vijf vragen zijn aan tendercoach gesteld. Lees hier de antwoorden. 

  • Wie zijn jullie?

TenderCoach is sinds 2003 actief in het begeleiden van bedrijven bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Het maken van de juiste  vertaalslag van de aanbestedingsprocedure naar de inschrijving is voor ondernemers vaak een lastige en tijdrovende opgave. TenderCoach is gespecialiseerd in het maken van die vertaalslag en is daarbij voor vele ondernemers al van grote dienst geweest.

  • Wat is jullie aanbod?

TenderCoach begeleidt bedrijven bij concrete aanbestedingstrajecten. Daarnaast verzorgt en geeft TenderCoach diverse (in company) trainingen en cursussen op het gebied van aanbesteden en het werken met TenderNed voor inschrijvers en aanbestedende diensten. Tevens biedt TenderCoach een aantal serviceproducten zoals een helpdesk voor branche en belangenorganisaties voor alle (1e lijns) vragen over aanbestedingen.

  • Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

Wanneer een VPRA lid diensten bij TenderCoach afneemt ontvangt het lid gereduceerde tarieven op o.a. uurtarief en trainingen. Dit betreft een korting van 15% op onze dienstverlening en producten. Indien de VPRA een helpdesk heeft bij TenderCoach kan een lid dus met vragen over aanbestedingen bij TenderCoach terecht op een speciaal helpdesknummer.

  • Hoe kunnen de VPRA leden korting krijgen?

Het is van belang te melden dat een organisatie lid is van de VPRA. De korting zal dan worden verrekend op de facturatie.

  • Quote

“Scherp in grote lijn en detail geeft TenderCoach richting”.

Specifiek voor TenderNed: 

‘'TenderCoach is één van de eerste adviesbureaus, die met opleidingen TenderNed zijn gestart. Door een grondige voorbereiding zorgde TenderCoach ervoor om vóór de eerste training al echt boven de materie te staan. Dat merk je als deelnemer. Daarnaast wordt de procedurele uitleg over TenderNed gekoppeld aan inhoudelijke discussies over hoe je goed aanbesteed. Een totaalplaatje dus.' Adviseur gebruikersbegeleiding TenderNed Diederik Heij.  

[sharethis]

Activiteiten