« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 22-04-2014

Antwoorden op de vragen door Frankwatching

Deze week staat Frankwatching centraal. Lees hier de antwoorden op de vragen die wij stelden aan onze partner Frankwatching. 

  • Wie zijn jullie?

De kracht van Frankwatching Jobs? Met 300.000 bezoekers per maand, 175.000 fans & followers werf je in het hart van je doelgroep. Meer dan 500 werkgevers plaatsten al een vacature. Onze vacaturebank heeft een duidelijke focus op (online) marketing, communicatie & PR, social media, design & ICT vacatures: van webredacteur tot manager communicatie, van online marketeer tot e-commerce manager.

  • Wat is jullie aanbod?

Plaats een vacature en werf in het hart van de Frankwatching community. Wil je in korte tijd je bereik vergroten en je vacature extra laten opvallen? Verstuur dan een tweet via @Frankwatching (+118.000 volgers), vermeld je vacature als ‘vacature van de dag’ in onze nieuwsbrief of toon de vacature 1 week lang op de homepage.

  • Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

Als VPRA-lid ontvang je maar liefst €50 korting op een vacatureplaatsing. Je betaalt €229 in plaats van €279 excl. btw. De vacature staat 60 dagen in de Frankwatching Jobs vacaturebank en we sturen daarnaast een vacaturetweet via @FWvacatures (+7.700 actief werkzoekenden).

  • Quote

“Frankwatching Jobs heeft ons in korte tijd twee uitstekende nieuwe mensen opgeleverd. Omdat Frankwatching één van mijn favoriete marketingwebsites is, wint ze het van de reguliere vacaturesites en bemiddelaars. Bij Frankwatching weet ik namelijk zeker dat kandidaten precies in mijn doelgroep zitten en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.” Aldus Rutger Teunissen ~ Fanminds

[sharethis]

Activiteiten