« Terug naar het overzicht

VPRA Nieuws 15-04-2014

5 vragen aan Dokter Klik

Wie zijn jullie?

Dokter Klik is een jong Amsterdams bureau dat bedrijven helpt bij de online marketingcommunicatie. Dokter Klik helpt bijvoorbeeld om vindbaar te zijn in Google (zoekmachine optimalisatie) en online campagnes op te zetten via Google, Affiliate Marketing, Display Advertising, Marktplaats en Sociale Netwerken.
Dokter Klik werkt voor B2C en B2B klanten in uiteenlopende branches zoals Toerisme, Fashion, Kampeerartikelen, Planten, Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen, Automotive, Software.De medewerkers van Dokter Klik hebben jarenlange kennis en ervaring in online marketing en ervaring opgedaan aan zowel buro- als aan adverteerderzijde.

Dokter Klik is Gecertificeerde Partner van Google.

Wat is jullie aanbod?

Wij faciliteren in de volgende online diensten

Pay per Click adverteren (Google Adwords, BING, Marktplaats, Beslist), Display Advertising (Real Time Bidding), Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Linkbuilden, Affiliate Marketing, E-mail Marketing, Creatie (Banners, landingspagina’s), Conversie Optimalisatie, Attentie Analyse en Web analytics (Google Analytics)

Welk speciaal voordeel bieden jullie de VPRA-leden?

VPRA-leden krijgen 10% korting op onze dienstverlening. De korting is niet van toepassing op mediakosten, kosten van derden en eventuele reis- en verblijfkosten.

Hoe kunnen de VPRA-leden hun korting krijgen?

De korting wordt verrekend op de (maandelijkse) factuur.

Quote van een lid die al gebruik maakt van jullie dienst, wat jullie zo’n geschikte leverancier maakt.

“Het internet is een zeer belangrijke bron in de reisbranche. Consumenten gebruiken het internet als informatiebron en om vluchten, accommodaties, reizen en excursies te boeken. Het is daarom zaak om te zorgen dat jouw informatie, producten en diensten online goed gevonden wordt. Dit doen we door nuttige en leuke informatie online te plaatsen, maar ook zeker door gebruik te maken van internet marketing specialisten als Dokter Klik in te zetten.
Voor ons is een samenwerking met Dokter Klik een must. Zij weten de juiste doelgroep naar de juiste pagina's te leiden wat resulteert in relevante bezoeken en conversies.

[sharethis]

Activiteiten